Askere gidip Atatürk ile ilgili soru sorsan google’dan bakmadan cevap veremeyecek adamlar asker olmak istemeyip Atasını ve tarihini bilecek adamlara vatan millet duyarı kasıp kendilerini tatmin ediyorlar.
Askere gidince ne yararı olacak? Tuvalet temizle, çay yap komutan ne derse kölelik et kölelikten daha beter kölelik et. Üstelik küfür ye. Babam ailevi küfür yemiş komutandan zamanında. Bu küfürlere bu hakaretlere bu köleliklere katlanmak zorunda değil insanlar haddini bil. Boş boş konuşma şurada.
Dersine çalışacak ve ilerde mühendis gibi bir dal okursa ülkede yatırımcı olmuş olacak. Şirket açıp devlete vergi vererek. Senin vermediğin ve 6 ay askerliğe gidenlerin oturup patates soyarken, devletin hazinesine vergi vermiş olacak.
Geçmiş olsun hocam gerçekten üzüldüm. Duyduğuma göre gerçekten zor bir rahatsızlıktı. Allah şifa versin. Doğru ya, sağlıkla oynamaya değmez be. Gerekirse çalışırım para kazanırım bir şeyler yaparım bedelli giderim.
Yok hocam gerçekten bu hayatta en değerli şey sağlık. Hayatımda bir kaç şey olumsuz gitti. 59 kilodan 119 kiloya kadar çıktım. Şuan 100 kiloyum. Skolyoz yüzünden boyum da uzamadı. 1.73 boyumla bu dediğim tüm kiloları gördüm. İnan kilo yüzünden göğüs ağrısından tut bel ağrısı skolyoz ile birlikte 2x oluyor. Sen ne yap ne et parayı bul bedelli yap. Tüm iyi dileklerin için de teşekkür ederim.
Yok hocam gerçekten bu hayatta en değerli şey sağlık. Hayatımda bir kaç şey olumsuz gitti. 59 kilodan 119 kiloya kadar çıktım. Şuan 100 kiloyum. Skolyoz yüzünden boyum da uzamadı. 1.73 boyumla bu dediğim tüm kiloları gördüm. İnan kilo yüzünden göğüs ağrısından tut bel ağrısı skolyoz ile birlikte 2x oluyor. Sen ne yap ne et parayı bul bedelli yap. Tüm iyi dileklerin için de teşekkür ederim.