OBP ile mi yoksa LGS puanıyla mı girmeliyim?

Makaleler
6
Daha fazla  
LGS puanım 446 ve yüzdelik dilimimde 7,13. OBP puanım ise 97,3. Sizin önerebileceğiniz güzel bir lise var mı? Veya liseye gireceksem OBP ile mi LGS puanım ile mi gireyim? Çünkü yüzdeliğim çok kötü geldi. (Adana'da yaşıyorum. Ama eğer güzel bir lise olursa şehir dışında da okurum) siz olsanız LGS puanı mı yoksa OBP ile mi girerdiniz?

LGS puanım 446 ve yüzdelik dilimimde 7,13. OBP puanım ise 97,3. Sizin önerebileceğiniz güzel bir lise var mı? Veya liseye gireceksem OBP ile mi LGS puanım ile mi gireyim? Çünkü yüzdeliğim çok kötü geldi. (Adana'da yaşıyorum. Ama eğer güzel bir lise olursa şehir dışında da okurum) siz olsanız LGS puanı mı yoksa OBP ile mi girerdiniz?

Ben ne olursa olsun acayip kötü bir durum olmadığı sürece sınav puanıyla girmeyi tercih ederim bu sınavda herkesin yüzdeliği puanına göre kötü geldi yani eğer sizinki böyleyse diğer sınava giren öğrencilerinde bu şekilde doğru tercihlerle yüzdeliğinize göre güzel okullara gidebilirsiniz önemli olan tercihinizi düzgün yapmak.

OBP ile sadece ikametgâh adresinizin yakınındaki okullara gidebilidiğiniz için, etrafınızda güzel gitmek istediğiniz bir lise var ise OBP ile gidilebilir. Ama etrafınızda güzel, gidilebilecek bir lise yok ise LGS puanıyla gidilebilir.

OBP önermem. Sınav puanından ziyade sözlü puanları sayesinde birçok boş tip yüksek not alabiliyor. Sınav puanınla git bence. Adana içerisinde eğer yanlış hatırlamıyorsam Rotary güzel bir liseydi.

446 az bir puan değil ki? Boş yere soruyorsunuz. Rehberlik hocana gitsen dalga mı geçiyorsun der. Öyle söyleyim. Kesinlikle sınav puanıyla yerleşin. OBP ile gittiğin liseden hayır gelmez. Bende OBP ile yerleşmiştim.

440 aldım ve yüzdeliğim 8.20 ve istediğim lise geçen yıl 7.20 ile kapatmış Allah benim belamı versin.

446 az bir puan değil ki? Boş yere soruyorsunuz. Rehberlik hocana gitsen dalga mı geçiyorsun der. Öyle söyleyim. Kesinlikle sınav puanıyla yerleşin. OBP ile gittiğin liseden hayır gelmez. Bende OBP ile yerleşmiştim.
Evet az değil fakat bu sene sınav kolaydı 446puanla ortalama bir anadolu lisesine bile giremiyorum maalesef. Ama yine de haklısınız.

Eğer yüzdeliğin bir nitelikli liseye tutuyorsa kesinlikle nitelikli liseye git. OBP en son tercihin olsun.

440 aldım ve yüzdeliğim 8.20 ....
Resmen sınavı o kadar kolay yaptılar ki hakkımızı yediler baksana 6puan %1 oynuyor.

Gerçekten mi? Benim girdiğim sene 376 yapmıştım :D 4-5 soru yanlış yapmasam 1-2 boş bıraksam fen lisesine yerleşecektim

Yüzdelik kaç yaptınız belli mi?
Yüzdeliğim 7,13 geldi şaka gibi 446puanla doğru düzgün liseye gidemiyorum.

Eğer yüzdeliğin bir nitelikli liseye tutuyorsa kesinlikle nitelikli liseye git. OBP en son tercihin olsun.
Yüzdelik 7,13 ortalama bir anadolu lisesi tutuyor ancak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı