OBP ortalama puanı ile lise nasıl seçilir?

• Konuyu başlatan eep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.658

eep

Hectopat
Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Selamlar,
LGS'den 326 aldım fakat iyi bir liseye gidemiyorum maalesef. Ben de OBP puanı ile bir lise tercih etmek istiyorum. OBP puanım 92. Çoğu liseye puanım yetiyor fakat kafamda birkaç soru var.
1- OBP puanı ile alan liseye yerleşmek için.
Tercihlerde hiçbir okul seçmemem mi gerekiyor?
2- arkadaşlarım OBP puanı ile liseye gitmek istiyorsan 5-16 Temmuz arasında olan tercihlerde hiçbir liseyi yazma, git OBP ile alan okula kayıt ol diyor.
(Kısacası OBP puanı ile bir liseye yerleşmek için ne yapmam gerekiyor?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle selam;
OBP ile bir okula nakil aldırmak istiyorsan 1. 2. nakil işlemlerinin olduğu tarihlerde e-Okul üzerinden OBP ile alan okulları seçerek nakil aldırabilirsin ama dikkat et bu tercihler yerel ve merkezi olarak 2'ye ayrılır. Senin yapacak olduğun nakil işleminin adı merkezi nakil işle midir yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Yani dostum demek istediğim arkadaşların konuyu sana yanlış anlatmışlar veya seni yanlış anlamış olabilirler.
Şimdiden nakil işlemlerinde başarılar diliyorum.
<3

Dostum öncelikle selam;
OBP ile bir okula nakil aldırmak istiyorsan 1. 2. nakil işlemlerinin olduğu tarihlerde e-Okul üzerinden OBP ile alan okulları seçerek nakil aldırabilirsin ama dikkat et bu tercihler yerel ve merkezi olarak 2'ye ayrılır. Senin yapacak olduğun nakil işleminin adı merkezi nakil işle midir yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Yani dostum demek istediğim arkadaşların konuyu sana yanlış anlatmışlar veya seni yanlış anlamış olabilirler.
Şimdiden nakil işlemlerinde başarılar diliyorum.
<3

1. ve 2. nakil işlemleri nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı