OBP puanı yetmeyen liseye ikametgah ile giriş yapılır mı?

woxias

Femtopat
Katılım
14 Mayıs 2023
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Öncelikle merhaba. Benim hemen evimin önünde obp puanı ile alan bir lise var ve puanım yetmeyecekmiş gibi duruyor ama ikametgahımda sizce girebilir miyim? Çok korkuyorum puan kaçırırsam max 1-2 puan kaçırıyorum gideceğim lise öyle önemli bir lise değil düz Anadolu lisesi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nakille gidersin anca. Ikametgahınla girmen mümkün değil. Nakillerde 2 Puan düşüyor zaten en az ama nakillerden kastım okul açıldıktan sonraki nakiller ilk vakitlerde nakiller haftalık oluyor. Ardından aylığa geçiyor.
 
Nakille gidersin anca. Ikametgahınla girmen mümkün değil. Nakillerde 2 puan düşüyor zaten en az ama nakillerden kastım okul açıldıktan sonraki nakiller ilk vakitlerde nakiller haftalık oluyor. Ardından aylığa geçiyor.

Nakillerde iki puan düşüyormuş en az (!)
Neden böyle saçma şekilde sallıyorsunuz bilmeden yorum yapmayın nakillerde nakil isteyen öğrencilerin hepsi 100 OBP ise nasıl 2 puan düşecekmiş?
 
Sınavsız alan okullarda yer varsa zaten alınman için bir engel yok. Tek sıkıntı okul idaresinin nakle onay verip vermeyeceği ki çok fazla bir fark yoksa verilir herhâl.

Bu okulların OBP'sini sınavla alan okullardaki taban puan gibi düşünmemek lazım. 🥰
 

Yeni konular

Geri
Yukarı