OBP'yi bir puan kaçırsam bile almıyorlar mı?

Anadolu lisesi olsa yeter hocam ya:')) teşekkür ederimm.

O ilk 200 kisiden en az OBP puanını nasıl seciyorlar en az OBP puanıyla giren kim olur? Sence 91 mesela 90 olan birini alabilirler mi?

O okulu tercih eden ilk 200 kişinin içindeyseniz girebilirsiniz. Veya giremezseniz sanırsam 3-4 kez tekrar tercih yapabiliyordun tekrar tercih yap ben öyle girmiştim.

Anadolu lisesi olsa yeter hocam ya:')) tesekkur ederimm

O ilk 200 kisiden en az OBP puanını nasıl seciyorlar en az OBP puanıyla giren kim olur? Sence 91 mesela 90 olan birini alabilirler mi?
Liseyi çok takmamalısın, şahsen benim okulum anadolu lisesi ve okul tamamen kekolarla dolu. Keşke diyorum sınavda sallamasaydım çalışıp fen lisesi tuttursaydım diye, önemli olan üniversite bunu unutma. (Anadolu) Lise(leri) sadece üniversiteye hazırlar, Fen Liseleri ise hem puan olarak hem eğitim olarak da öne geçirir. Lisede bol şans, büyük ihtimalle okulun ilk günü sınıfa bir 12. sınıf öğrencisi gelip cicibebe dağıtacak, yemeyin derim ishal olursunuz.

Şöyle hocam bende 91 obp puanım vardı 92 obp puanlı okula başvurdum önce kabul etmediler okul başladıktan 1 hafta sonra kontenjan boşalmıştı ve benide 1 puan eksik olduğum halde aldılar sizde öyle olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı