OBP'yi bir puan kaçırsam bile almıyorlar mı?

Şöyle hocam bende 91 obp puanım vardı 92 obp puanlı okula başvurdum önce kabul etmediler okul başladıktan 1 hafta sonra kontenjan boşalmıştı ve benide 1 puan eksik olduğum halde aldılar sizde öyle olabilir.
Evet bana da dedi kadin 3 4 hafta surekli her hafta dene dedi teşekkür ederimn

Hoca ortalama bir şey söylemiş. 0.1 puan bile önemli fakat 92 93 yerine 85 bile olabilir, hiç belli olmaz. Ama kafana çok takana gerek yok. Eğer giremezsen başka bir liseye gidersin, nakil denersin sürekli. Tutar muhtemelen.

Aynen öyle yapın gerçekten o okul sizin için hayırlı olacaksa zaten seçilirsi

Hoca ortalama bir şey söylemiş. 0.1 puan bile önemli fakat 92 93 yerine 85 bile olabilir, hiç belli olmaz. Ama kafana çok takana gerek yok. Eğer giremezsen başka bir liseye gidersin, nakil denersin sürekli. Tutar muhtemelen.
Gidecek baska lise yok:( meslekler var ama hepsi de berbat

Ya hocam 460 alırken stres ile doğrularımı değiştirdim 380 civarinda alırdım.

Ben asla doğru yaptığımı düşündüklerimi değiştirmem hocam. Size de tavsiye ederim.

Ailelerin genel sözleri korkulacak bir şey yok :) hem okumayıp daha iyi hayat yaşanlarda var bu hayatta her şey okumak değil.
Herkes öyle olmuyor işte hocam.

Evet, selam.
Normalde ben bu tarz şeyleri sormayı sevmezdim sadece açıp izliyordum ki bir sorunum var.
İstediğim OBP lisesi önce ki yıl OBP'si 89 idiydi.
Benimki şu an 90 okula gittim ve görüştüm ta ki daha az kişi alıp OBP'yi en az 90 yaparız büyük ihtimal 92 falan olur dedi. sorun ettiğim konu şu 1 2 puan bile az olsa kabul etmezler mi? Önce ki yıl 300 alırken şimdi 200 alıyorlarmış, ben aslında LGS çalışıyordum OBP hiç aklıma bile gelmezdi, okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bende geçen sene obp ile alan bir Anadolu lisesine kayıt oldum orası da 89 ile alıyordu benim de ortalamam 89 idi ancak başka bir arkadaşımında ortalaması 89'du onu almadılar çünkü küsüratı yetmiyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı