OBS 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Uygar Tatar

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel HD Graphics 4000, Amd Radeon 8730M, 8 GB RAM, İntel İ7 3517U
Meslek
Youtube: u1y94r
Selam Technopat sakinleri ben videolar çeken biriydim fakat bilgisayarım kastığı için format atmıştım önceden OBS'de video çekebiliyordum fakat şimdi 0xc000007b sorunu alıyorum.
Logfile.PML

Dosya Ekleri

• 1624886069513.png
    1624886069513.png
    174,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi de raporu değil Process Monitor'un exe dosyasını paylaşmışsınız. En iyisi siz TeamViewer yükleyip ID şifre paylaşın. Ben bağlanıp bakayım.

Ceza bitince paylaşırsınız artık. Konuyu takipteyim, müsait olduğunuzda ve cezanız bittiğinde yazabilirsiniz.

Şimdi de raporu değil Process Monitor'un exe dosyasını paylaşmışsınız. En iyisi siz TeamViewer yükleyip ID şifre paylaşın. Ben bağlanıp bakayım.

Ceza bitince paylaşırsınız artık. Konuyu takipteyim, müsait olduğunuzda ve cezanız bittiğinde yazabilirsiniz.

Sağ olun hallettim fakat GTA San Andreas aldım Rockstar Games Launcher'dan ve Launcher'da play dediğimde loading diyor ve sonra quitting diyor.

O sorununuz için konu açmışsınız zaten. Konu hakkında bilgisi olanlar bakacaktır.

Bu sorununuzu nasıl hallettiniz? @Uygar Tatar

Akşam babamla Google'dan bir şeyler yaptık sonra yeniden başlattık ve oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı