Arkadaşlar Twitch üzerinden yayınlar açıyorum ama CS:GO yayınları açmaya çalışınca siyah ekran alıyorum. Galiba 3. parti yazılımlara izin vermem gerekiyor ama verince güven faktörü düşüyorumuş. Bir el deneyeyim dedim ve hacker denk geldi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Capture card alman lazım ya da komple o ekranı yayınlaman lazım. 2. seçenekte takılma yaşarsın. Steam overlay dışında bir şey çalışmıyor oyunda belki NVIDIA'nın çalışıyordur.
Capture Card alman lazım ya da komple o ekranı yayınlaman lazım.2. seçenekte takılma yaşarsın. Steam overlay dışında bir şey çalışmıyor oyunda belki NVIDIA'nın çalışıyordur.
Bu zamana kadar captura kart yokken insanlar nasıl yaptı OBS ile hocam.
Bende istiyorum CS yayını yapmak ama ekran gidip köşede oluyor o yüzden yapamıyorum.
Bu zamana kadar capture kart yokken insanlar nasıl yaptı OBS ile hocam.
Bende istiyorum CS yayını yapmak ama ekran gidip köşede oluyor o yüzden yapamıyorum.
Arkadaşlar Twitch üzerinden yayınlar açıyorum ama CS:GO yayınları açmaya çalışınca siyah ekran alıyorum. Galiba 3. parti yazılımlara izin vermem gerekiyor ama verince güven faktörü düşüyorumuş. Bir el deneyeyim dedim ve hacker denk geldi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?