OBS CS:GO siyah ekran

• Konuyu başlatan Hirok
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.704
Makaleler
1
Arkadaşlar Twitch üzerinden yayınlar açıyorum ama CS:GO yayınları açmaya çalışınca siyah ekran alıyorum. Galiba 3. parti yazılımlara izin vermem gerekiyor ama verince güven faktörü düşüyorumuş. Bir el deneyeyim dedim ve hacker denk geldi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah ekran ondan kaynaklı değildir bence oyun ayarları CS'de 4 3 falan olunca adam gibi kayıt almıyor belki ondandır.

Capture card alman lazım ya da komple o ekranı yayınlaman lazım. 2. seçenekte takılma yaşarsın. Steam overlay dışında bir şey çalışmıyor oyunda belki NVIDIA'nın çalışıyordur.

Capture Card alman lazım ya da komple o ekranı yayınlaman lazım.2. seçenekte takılma yaşarsın. Steam overlay dışında bir şey çalışmıyor oyunda belki NVIDIA'nın çalışıyordur.

Bu zamana kadar captura kart yokken insanlar nasıl yaptı OBS ile hocam.
Bende istiyorum CS yayını yapmak ama ekran gidip köşede oluyor o yüzden yapamıyorum.

Bu zamana kadar capture kart yokken insanlar nasıl yaptı OBS ile hocam.
Bende istiyorum CS yayını yapmak ama ekran gidip köşede oluyor o yüzden yapamıyorum.
Valve 3. parti overlay'leri yasakladı yeni. Ne kadar oldu bilmiyorum ama çok olmadı, bu yüzden kayıt alınamıyor işte.

Arkadaşlar Twitch üzerinden yayınlar açıyorum ama CS:GO yayınları açmaya çalışınca siyah ekran alıyorum. Galiba 3. parti yazılımlara izin vermem gerekiyor ama verince güven faktörü düşüyorumuş. Bir el deneyeyim dedim ve hacker denk geldi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
OBS'yi yönetici olarak başlatın. Sorunun çözülmesi gerekli. Veya 3. yazılım partileri kapatın. Eğer sorun çözülürse "Çözüldü" olarak işaretleyin.

3. parti yazılım kapatma kodu (Başlatma seçeneklerine gireceksiniz): -allow_third_party_software

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00