OBS ile alınan oyun kayıtları akıcı ve kaliteli değil

MachineGun

Hectopat
Merhabalar. Bugün OBS ile Apex Legends oyun kayıtları almaya çalışıyorum. Fakat kaydettiğim videolar ne akıcı, ne de kaliteli. Gördüğüm tüm ayarları denedim fakat işe yaramadı.
Sistemimin yeterli olacağını düşünmüştüm fakat bilgisayarı fazla zorlayan da bir program değilmiş. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yapmak istediğim kalite 60FPS 1080P.

Sistemim: Ryzen 5 2600X - RX590 Armor - B450M PRO - 500GB SSD - 8 GB RAM.

Bende aynı sorunu yaşıyorum.

Bende kayıt aldım bugün ayarları kaliteli yapmama rağmen video akıcı olmuyor. Kalite iyi fakat sanki %110 hızlandırılmış gibi oluyor. Bir anda sağa sola dönüyor gibi vs. Bu neden kaynaklı acaba bilgisi olan var mı?

Hocam ben silip yukledim önerilen ayarlar dedim oldu.

Bu sorunu ben de yaşıyorum. Konu açmıştım ancak çözüme kavuşmadı.

Ben daha dün bir şey keşfettim. Kayıt ayarlarından bitrate değerini 100 gibi çok az bir değere çekince videonun kalitesi inanılmaz kötüleşiyor ama o YouTube videolarındaki akıcılığı sağlamış oluyorum videoda. Ama bitrate yi 15000 yapınca bu sefer kalite artıyor ama o monitörde gördüğüm akıcılıktan eser kalmıyor. Sistemim iki farklı ayardada zorlanmıyor her zaman sabit FPS alıyorum ya da FPS kaybı yaşamıyorum.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum kalite o kadar kötü oluyor ki anlatamam. Ryzen 5 1600x - RX580'e sahibim ben ya ekran kartından ya da işlemciden dolayı olduğunu düşünüyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda AMD ekran kartı ve işlemcisini mi kullanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…