OBS yayın ve video kaydı akıcı değil

oğulcan yorgun

Hectopat
Daha fazla  
OBS kullanıyorum ve 720p 30 FPS yayın yapıyorum, 4500 bit veriyorum ama sanki 18 FPS'de gibi gösteriyor yayınlara baktığımda. İnternette sorun yok kaydedince de aynı sıkıntıyla karşılaşıyorum. Sebebi nedir? 60 FPS'e çeksem bile aynı.

bsbsb.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde 80-90 fps alıyorsan ve sadece OBS açınca anlık fps düşüşleri yaşıyorsan fps'i sabitlemeli veya vsync i açmalısın. Onun dışında bilgisayarının sıcaklığına dikkat etmelisin.
Kaydınız canlı kayıt değilse harici kaynağa kaydettirmeyi de bir deneyin.

100 mbps 9 upload internet
i7 6700hq 16 gb ram gtx960m laptop
Sisteminizi belirtin.
Upload hızınızı da belirtin : )
Normalde 80-90 fps alıyorsan ve sadece OBS açınca anlık fps düşüşleri yaşıyorsan fps'i sabitlemeli veya vsync i açmalısın. Onun dışında bilgisayarının sıcaklığına dikkat etmelisin.
Kaydınız canlı kayıt değilse harici kaynağa kaydettirmeyi de bir deneyin.
shadow playle alınca sıkıntı yaşamıyorum ama twitchde yayın yapmam için obs şart oyunda bir sıkıntı yaşamıyorum sadece yayına düşük aşırı düşük fps gözüküyor

Ayarlar yanlış. Resimde gösteriyorum. Bit hızı 4500 - Ara bellek boyutu 4800 yapıcaksınız siz değerleri. Ayrıca 2. resimde benim çözünürlük 1366x768 sizde 1920x1080 olabilir ve 2. seçeneğide 1280x720 yapınız. Superfast yazan yeri VeryFast yaparsanız daha iyi olur.
11.jpg

22.jpg

Ayarlar yanlış. Resimde gösteriyorum. Bit hızı 4500 - Ara bellek boyutu 4800 yapıcaksınız siz değerleri. Ayrıca 2. resimde benim çözünürlük 1366x768 sizde 1920x1080 olabilir ve 2. seçeneğide 1280x720 yapınız. Superfast yazan yeri VeryFast yaparsanız daha iyi olur.
Eki Görüntüle 345653

Eki Görüntüle 345654
sizin sisteminiz nedir eğer işlemciyi seçersem aşırı drop oluyor oyunda

Dosya Ekleri

• twww.PNG
    twww.PNG
    39,9 KB · Görüntüleme: 529
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı