OBS ile CS yayını yapılırken yazılar kalitesiz görünüyor

mujdatciftci88

Kilopat
Daha fazla  
1000 megabit download, 50 Mbps upload internetim var. OBS ile yayın yaparken veya kayıt alırken oyun için textler ne yapsam da kalitesiz oluyor. Sadece 16:9 ve yüksek çözünürlükte düzeliyor ama birçok oyuncu CS:GO'yu 4:3 ve ortalama ayarlarda oynuyor ve yayınlarında bu textler oyunda göründüğü gibi gayet normal görünüyor. Bende ise bu 4:3 ayarlarda oyun içinde gayet normalken kayıt esnasında textler çok düşük kalitede görünüyor. Önerileri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

4:3 kayıt yapınca bildiğim kadarıyla çözünürlük desteklemediği için Black bar koyuyor otomatik. OBS ayarlarından çözünürlük ayarlama. Orijinalde kalsın. Hatırladığım kadarıyla üstteki 1080 alttaki 720 idi. Oyun yakalamadan CS:GO'yu yakala ve Shift'e basılı tutarak kenarlardan uzatmayı dene.

4:3 kayıt yapınca bildiğim kadarıyla çözünürlük desteklemediği için Black bar koyuyor otomatik. OBS ayarlarından çözünürlük ayarlama. Orijinalde kalsın. Hatırladığım kadarıyla üstteki 1080 alttaki 720 idi. Oyun yakalamadan CS:GO'yu yakala ve Shift'e basılı tutarak kenarlardan uzatmayı dene.

Black bar sorunu yaşamadım ama OBS'teki dediğiniz ayarlamaları yapıp deneyeceğim teşekkür ederim. Bir de CS üçüncü taraf uygulama olarak algılayıp OBS oyun yakalama olarak izin vermiyor sadece ekran yakalama ile mümkün.

Black bar sorunu yaşamadım ama OBS'teki dediğiniz ayarlamaları yapıp deneyeceğim teşekkür ederim. Bir de CS üçüncü taraf uygulama olarak algılayıp OBS oyun yakalama olarak izin vermiyor sadece ekran yakalama ile mümkün.

Csgo da üçüncü parti tüm uygulamalar ve Overlay'ler yasak.
Oyunun başlatma seçeneklerine "-untrusted" ya da "-allow_third_party_software" yaz. Adından da anlayabileceğimiz üzere 3. Parti yazılımlara izin ver gibi birşey yazıyor. Ancak karşına hile gelme ihtimali artacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı