OBS müzik sesi nasıl ayrı olarak alınır?

emirfurkan

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2019
Mesajlar
206
Çözümler
2
Arkadaşlar OBS programında Minecraft oynuyorum fakat Chrome'dan müzik dinliyorum. Bu Chrome'daki müzik gelmeyecek sadece Minecraft'ın sesi gelecek şekilde nasıl ayarlarım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Voicemeeter ile farkli kanal olusturarak yapilabiliyor bu istedigin ama detayli anlatmasi cok uzun ve zahmetli. Video izleyerek daha rahat halledebilirsin eger alternatif cozum bulamazsan.
 
Bu sekilde de cozulebildigini biliyorum, ama bu kesinlikle baska cozumu olmadigi anlamina gelmez tabiki. Muhtemelen alternatif baska yontemler de vardir.
 
Israrla "sorumun cevabi o degil" demekle "ben beceremedim" demek farkli seyler. Senin verdigin cevaptan sanki ben yanlis oneri veriyormusum gibi anlasiliyor. Halbuki istedigin sey yapilabiliyor bu programla da farkli kanallar olusturup kullandigin programlarda source olarak o kanallari kullanarak.

Mama kasigi kalmamiw kusura bakma ama Voicemeeter ile ilgili bir suru video var ayni/benzer senaryolar icin kullanim konusunda, acip izleyebilirsin cozmek istiyorsan. Ya da atara devam.
 
Program verip neden kaçıyorsun? Baktım bulamadım. Ben çözüm istiyorum anlamıyor musun?

VoiceMeeter ile ilgili bir sürü bilgilendirici video YouTube'da mevcut. @Shuriken size çözüm yolu söylemiş. Tepkileriniz aşırı manasız. Ayrıntılı bir şekilde anlatmak zorundada değil. Ben de VoiceMeeter'i söyleyecektim çözüm olarak ama bu tepkilerini görünce ek olarak böyle bir açıklama da yapmak istedim.
 
Son düzenleme:
VoiceMeeter ile ilgili bir sürü bilgilendirici video YouTube'da mevcut. @Shuriken sana çözüm yolu söylemiş. Tepkilerin aşırı manasız. Ayrıntılı bir şekilde anlatmak zorundada değil. Ben de VoiceMeeter'i söyleyecektim çözüm olarak ama bu tepkilerini görünce ek olarak böyle bir açıklama da yapmak istedim.
Bak şimdi şöyle düşün ben diyelim ki bir tane videoma efekt yapmak istiyorum.Sen ise gelip bu programdan yaparsın diyosun e kardeşim ben programı bilmiyorum at ilgili videoyu geç boşa yazı yazma.
 

Geri
Yukarı