OBS oyun kaydı alırken yırtılma/takılma oluyor

quetzalcoatll

Hectopat
Arkadaşlar iyi sosyaller, OBS Studio ile oyun kaydı alırken, kayıt esnasında hiçbir takılma donma yaşamama rağmen kaydı açtığımda görüntüde hafif yırtılmalar/takılmalar olduğunu görüyorum bunun sebebi nedir? Tüm ayarları yapmıştım fakat House Flipper oyununda ekran kaydı alırken, böyle bir sorunla karşılaştım. Sistemim; i5 10300H 1660 Ti, 16 GB RAM. OBS kayıt ayarlarım şu biçimde;

1680609478088.png

NVIDIA Shadow Play ile masaüstü ekran kaydı alamıyorum hocam. Bu yüzden OBS daha mantıklı geliyor fakat bu sorunu düzeltecek bir ayar var mıdır?

Zaten o yalnızca uygulama ve oyun içerisinde kayıt alıyor.

Zaten o yalnızca uygulama ve oyun içerisinde kayıt alıyor.

Dostum bana hem masaüstünde hem de oyun içerisinde kayıt alacak bir kayıt programı lazım. Evet NVIDIA Shadow Play kasmıyor fakat masaüstü ekran kaydı da almıyor. OBS'in ayarlarında bir problem varsa onu değiştireyim. Çünkü sistemim kötü değil. He eğer yoksa hem masaüstü hem de pencere içi ekran kaydı alabileceğim OBS tarzı kayıt programı önerir misin? Streamlabs yüklemiştim fakat masaüstünde dahi kasıyor. Optimizasyonu berbat.

Dostum bana hem masaüstünde hem de oyun içerisinde kayıt alacak bir kayıt programı lazım. Evet NVIDIA Shadow Play kasmıyor fakat masaüstü ekran kaydı da almıyor. OBS'in ayarlarında bir problem varsa onu değiştireyim. Çünkü sistemim kötü değil. He eğer yoksa hem masaüstü hem de pencere içi ekran kaydı alabileceğim OBS tarzı kayıt programı önerir misin? Streamlabs yüklemiştim fakat masaüstünde dahi kasıyor. Optimizasyonu berbat.

Hayır kayıt edebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı