OBS Studio kullanarak ekran kaydı aldım ancak hangi renk uzayını denersem deneyeyim renkler her zaman solgun görünüyor.
Örnek video:
Video ayarlarım (100k Bitrate'i bilerek verdim).
Eki Görüntüle 2155576
Eki Görüntüle 2155577
Eki Görüntüle 2155578
OBS Studio kullanarak ekran kaydı aldım ancak hangi renk uzayını denersem deneyeyim renkler her zaman solgun görünüyor.
Örnek video:
Video ayarlarım (100k Bitrate'i bilerek verdim).
Eki Görüntüle 2155576
Eki Görüntüle 2155577
Eki Görüntüle 2155578
Oyunda HDR varsa kapatıp dener misin? Ki sanmıyorum HDR olduğunu, pekala AMD HVEC kayıt modülü sebepli olabilir, onu kapatıp dene, eğer onsuz yapamıyorsan Color Correction yapabilirsin başka çözüm bulana kadar
Sorun programda ise, 3-4 versiyon önceki versiyonunu deneyebilirsin her zaman. Yani OBS 23.5 ise 23.1 denenebilir.Hocam monitörüm HDR olmadığı için ilk önerinizi geçtim sonrasında bütün kayıt yöntemlerini denedim HVEC AVC X264 ama hiçbiri işe yaramıyor tam rengi vermiyor son olarak color correction bazı bölgeleri düzeltsede genel olarak kötü bir görünüm veriyor öneriniz içinde sağolun
Düzeltme: AMD ReLive ile kayıt alınca renkler bi tık daha iyi oluyor
Onu düşündüm ve yaklaşık 1 saat önce denedim yine işe yaramadı üstüne bandicam gibi programlarıda denedim ve yine işe yaramadı.Sorun programda ise, 3-4 versiyon önceki versiyonunu deneyebilirsin her zaman. Yani OBS 23.5 ise 23.1 denenebilir.
Bitrate pikselleşmesi için örnek gösterir misin, tercihen aynı videoda aynı texture alanı.Onu düşündüm ve yaklaşık 1 saat önce denedim yine işe yaramadı üstüne bandicam gibi programlarıda denedim ve yine işe yaramadı.
(GTA V'de deneme yaptım bu sefer herhangi bir renk sorunu yok ama oyun 45k bitrate'de dahi pikselleşiyor)
Düzenleme: OBS'yi silip yükledim ve doygunluk ayarını 0.15 olarak ayarladım sorun ortadan kalktı ama yüksek bitrate'de pikselleşme devam ediyor
Anahtar kare aralığını otomatiğe verdim ve bitrate sorunuda çözüldü hocamBitrate pikselleşmesi için örnek gösterir misin, tercihen aynı videoda aynı texture alanı.
OBS sorun değildiyse GPU içinde aynısını yapmadın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.