OBS Studio ile 720p 60 veya 50 FPS canlı yayın yapmak

Kauss

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
OBS Studio ile canlı yayın açmak için gerekli ayarlamaları yaptım. Fakat sormak istediğim bir kaç soru var.

Türksat Uydunet 50 MB 100 GB AKNM ekosınırsız engel tanımayan tarifesini kullanıyorum.

1. Doğru hız testi sitesi hangisidir?
2. 720p 60 FPS'de yayın açmak yeterli midir?

hız1.jpg
hız2.jpg
hız3.jpg

Sistem özelliklerim:
işlemci.jpg

Caches.jpg

Anakart.jpg

Ram.jpg

SPD.jpg

SPD-2.jpg

GPU.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yeterli kardeşim, benim uploadim 3.98 ile 4 arası değişiyor çok rahat bir şekilde açıyorum yayın. Bağlantıya tıkla. 720P'60 yayın yapabiliyorum, ancak oynadığın online oyun çok önemli misal ben Knight Online oynuyorum çok internet trafiği gerektirmeyen bir oyun 4000 bitrate veriyorum 0 Lagsiz pingsiz oynuyorum oyunu izleyenlerde cam gibi ekranda oyun keyfi yaşıyorlar, ancak LoL gibi diğer online oyunlar çok trafik gerektirdiğinden dolayı bitrateyi çok fazla veremezsin. 2000 de kalırsın

50 Mbit tarifesi kullanıyorsun, 15 Mbit hız aldığına göre sanırım AKN aşmışsın. Upload hızın telekom olmasına rağmen çok iyi 720P 60 FPS yayın yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı