OBS & Twitch yayını bulanıklaşıyor

Weezy10uR

Decapat
Daha fazla  

Klipte görebileceğiniz gibi yayınlarda piksel ve bulanıklaşma sorunu var ve çözemiyorum. OBS ayarlarım ekte. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

?cevap

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (16).png
    Ekran Görüntüsü (16).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 84
  • Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Video kısmındaki çıkış çözünürlüğünden kaynaklı bir durum. 1080p ye alırsanız cam gibi bir görüntüye sahip olursunuz ancak her yayın fix 30 üstü izlenmiyorsanız çokta gerekli bir şey değil. Zaten izleyenlerin büyük bir kısmı ya küçük ekran ya da sinema modunda izlediğinden çokta kötü bir çözünürlük çıkmıyor ortaya. Büyük yayıncıların bir kısmı da çok yakın bir zamana kadar 1080p vermiyordu. Uploadın da çok fazla yoksa 1080p zorlar

Video kısmındaki çıkış çözünürlüğünden kaynaklı bir durum. 1080p ye alırsanız cam gibi bir görüntüye sahip olursunuz ancak her yayın fix 30 üstü izlenmiyorsanız çokta gerekli bir şey değil. Zaten izleyenlerin büyük bir kısmı ya küçük ekran ya da sinema modunda izlediğinden çokta kötü bir çözünürlük çıkmıyor ortaya. Büyük yayıncıların bir kısmı da çok yakın bir zamana kadar 1080p vermiyordu. Uploadın da çok fazla yoksa 1080p zorlar
Kardesım cevap için sağol ancak yanlış bir tepit yapmışsın. Sorun o değil. Çünkü 1080 p olarak da denedim yine olmadı, ayrıca birçok yayıncı bu ayarda yayın veriyor 1080p değil. Uploadım ve setup ım zaten iyi bu yüzden sorunuma çözüm arıyorum

AMD ekran kartından yayın yapmaya çalışıyorsunuz sanırım, onun yerine X264 yani CPU ile yayın yapmayı deneyin. AMD 7000 serisi hariç yayın için o kadar başarılı değil maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı