OBS üzerinden yayın açmaya çalışırken bitrate değeri çok az gözüküyor

BTaeJ

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selamlar,

İnternet değerlerim normalde aşağıda "1.fotoğraf" göründüğü gibidir. Rahatlıkla 8.000 bitrate bir yayını kaldırabilecek düzeyde olan internetim 8.000 bitrate yayın açmaya çalıştığım zaman bana problem yaratmaktadır. Sistemimde RTX 3060 ekran işlemcim ise AMD Ryzen 5 3600'dür. Sistemi suçlayamıyorum aslında çünkü uzun süredir yayın yapıyorum ve daha önce böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. DLS ışığı problemi yaşadığım bir dönem Türknet ve Telekom modemimi değiştirmemi istemişti ve değiştirmiştim. Araştırmam sonucu Keenetic Hooper DLS isimli modemi aldım ancak ona geçtiğimden beri durum bu şekilde ve düzelme olmuyor. Modem arayüzünden her türlü ayarı yaptım "Trafik yönlendirme ve İntelliQoS" onlarda aşağıdaki gibidir "normalde 51 mbps'ye sabit olan internetimin durumudur bu." . Ancak derdime bir çare asla olmadı. Yardımcı olun bu işi uzun vadede yapmak isteyen ve özellikle bu kadar saçma bir sebepten bırakamak istediğimi hiç sanmıyorum. Türknet müşteri hizmetlerine defalarca ulaşsam da ısrarla benden upload ve download testimin 15 dakika aralıklarla 3 kez yapılmış halini istiyorlar. Sorunumun modemime gelen veriler olmadığını söylememe rağmen, istiyorlar... Türknet'e neden yazdın diye soracak olan arkadaşlara; acaba statik IP geçme zamanım mı geldi diye merak etmiştim bu düşünceyle yazdım. Statik Ip soruma cevap bile vermeyen çalışanlara da çok teşekkür ediyorum. Her neyse.

İyi günler, hayırlı forumlar.

Screenshot_5.jpg

Screenshot_6.jpg

Screenshot_7.jpg

Screenshot_8.jpg

Packet loss testi yaptınız mı? Sorun ping veya hız değil, paket kaybı olabilir.

Adreslerinden paket kaybı değerlerinizi kontrol eder misiniz?
Bunun dışında cmd'yi yönetici olarak çalıştırarak;

ping google.com -n 100
ping kick.com -n 100
pathping google.com
pathping kick.com

komutlarıyla paket kaybını local ölçebilir, kaybın kaynağı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Sorununuz paket kaybı ise durumu TurkNet'e bu şekilde bildirerek belki çözüm bulabilirsiniz. Sorun TurkNet taraflı değilse kablolarınız ve/veya modeminizde problem olabilir. Önce sorunun paket kaybı olup olmadığından emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı