Çözüldü "OC: Driver at 0 cannot be found!" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dogukan Akkaya

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Corsair 8GB Vengeance LPX 3000MHz CL16
Asus DUAL RX580 OC 4GB GDDR5
Asus B450M DRAGON
Ryzen 5 5600
RAM
Corsair 8GB Vengeance LPX 3000MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Toshiba OCZ 480GB
Ekran kartı
Asus DUAL RX580 OC 4GB GDDR5
Anakart
Asus B450M DRAGON
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba,
Windows11 işletim sistemine sahibim. macOS Monterey kurmaya çalışıyorum fakat bir türlü doğrusunu yapamadım. Recep Ağabey'in videosunu izleyerek adımları takip ettim fakat balenaEtcher'dan sonra USB belleğimin içinde EFI klasörü oluşmuyordu. İşlemcime göre araştırarak klasörü indirip USB belleğimin içine attım, olmadı. ProperTree indirip GitHub'tan config.plist Ryzen ayarlarını yaptım yine olmadı. En son config.plist indirip başlattığımda boot menusunden sonra install menüsü açıldı fakat "OC: Driver at 0 cannot be found!" hatası aldım.
Nerede yanlış yaptığımı anlamadım. Her şeyi baştan bilinçsiz bir şekilde yaparak zaman kaybetmek istemiyorum.
Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.

WhatsApp Görsel 2023-03-14 saat 18.10.25.jpg

Tamamdır, DisplayPort ile alıyorum.

Config dosyandan agdpmod=pikera kodunu sil.
Birde görüntüyü ne şekilde alıyorsun?
Visual Studio Code aracılığıyla sildim fakat aynı sonuç🥺

Hocam belirtmek isterim ki boottan sonra Monterey yükleme ekranı geldiğinde sanırım kasma oluyor aşırı yavaşlıyor.

Son düzenleme:
Ekran hiç gelmiyor değil mi? BIOS'ta UEFI devrede, CSM disable olduğuna emin miyiz?

Evet ekran gelmiyor attığım görseldeki gibi. BIOS ayarlarımı kontrol edip tekrar denedim fakat değişen bir şey olmadı. BIOS güncellemesiyle ilgili olabilir mi? Gerçi BIOS sürümüm güncel sayılır, 4001BETA sürümü yayınlanmış.

Hayır, Beta sürümü tercih etmiyorum. Kendimi anlatamamışım kusura bakmayın.

Config dosyasına işleyemiyorum bu hatayı veriyor
whatevergreen.png
. whatevergreen.png

Hocam temiz bir kurulum yapsam tekrar nasıl olur? Birini düzeltiyoruz başka bir hata çıkıyor, onu düzeltiyoruz başka bir hata. Tabii bu kurulumu vereceğiniz imaj ve efi dosyalarıyla yapmak isterim. 😅

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı