B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #1 Bu Overclock dediğimiz şey her zaman yapılabilir mi? Bir de yaptığımız zaman bütün parçalar en iyi performansını veriyor değil mi?
Bu Overclock dediğimiz şey her zaman yapılabilir mi? Bir de yaptığımız zaman bütün parçalar en iyi performansını veriyor değil mi?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #2 Eski bilgisayar ise yapmak mantıklıdır. Yoksa gereksiz. Ayrı ayrı yapıyorsun O.C. Artı 0 Eksi
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 22 Ekim 2020 #3 Ben en fazla uçakta overclock yapmayı seviyorum. #Burhan# dedi: Bir de yaptığımız zaman bütün parçalar en iyi performansını veriyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaptığın Overclock'a göre değişir. İyi bir OC yaparsan daha iyi bir performans alırsın. Artı 0 Eksi
Ben en fazla uçakta overclock yapmayı seviyorum. #Burhan# dedi: Bir de yaptığımız zaman bütün parçalar en iyi performansını veriyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Yaptığın Overclock'a göre değişir. İyi bir OC yaparsan daha iyi bir performans alırsın.
KS KS B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #4 Sistemimi buraya yazarsam nasıl yapacağımı söyler misiniz ? (Laptop) Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.229 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #5 skyyy dedi: Ben en fazla uçakta overclock yapmayı seviyorum. Yaptığın Overclock'a göre değişir. İyi bir OC yaparsan daha iyi bir performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Uçak? Artı 0 Eksi
skyyy dedi: Ben en fazla uçakta overclock yapmayı seviyorum. Yaptığın Overclock'a göre değişir. İyi bir OC yaparsan daha iyi bir performans alırsın. Genişletmek için tıkla... Uçak?
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 22 Ekim 2020 #6 SHER-LOCKED dedi: Uçak? Genişletmek için tıkla... Evet, havada uçarken Overclock yapmak en favori hobimdir. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Uçak? Genişletmek için tıkla... Evet, havada uçarken Overclock yapmak en favori hobimdir.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.229 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #7 skyyy dedi: Evet, havada uçarken overclock yapmak en favori hobimdir. Genişletmek için tıkla... Öyle olmaz uzayda yapacaksın. Uzay buz gibi soğutur. Artı 1 Eksi
skyyy dedi: Evet, havada uçarken overclock yapmak en favori hobimdir. Genişletmek için tıkla... Öyle olmaz uzayda yapacaksın. Uzay buz gibi soğutur.
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 22 Ekim 2020 #8 SHER-LOCKED dedi: Öyle olmaz uzayda yapacaksın. Uzay buz gibi soğutur. Genişletmek için tıkla... Kahkaha attığımı düşünün... Artı -1 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Öyle olmaz uzayda yapacaksın. Uzay buz gibi soğutur. Genişletmek için tıkla... Kahkaha attığımı düşünün...
KS KS B #Burhan# Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 625 Çözümler 1 22 Ekim 2020 #9 Bi soru sordum ama ? #Burhan# dedi: Sistemimi buraya yazarsam nasıl yapacağımı söyler misiniz ? (Laptop) Genişletmek için tıkla... Artı -1 Eksi
Bi soru sordum ama ? #Burhan# dedi: Sistemimi buraya yazarsam nasıl yapacağımı söyler misiniz ? (Laptop) Genişletmek için tıkla...
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.229 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #10 #Burhan# dedi: Bir soru sordum ama? Genişletmek için tıkla... Mobil cihazlarda overclock pek iyi olmuyor. Zaten çok ısınıyorlar. Siz yine de yazın. Artı 0 Eksi
#Burhan# dedi: Bir soru sordum ama? Genişletmek için tıkla... Mobil cihazlarda overclock pek iyi olmuyor. Zaten çok ısınıyorlar. Siz yine de yazın.