OC Yaptım Oyunda Donma Var

Sorun halen devam ediyor ise ramlerini test edebilirsin. Recep Hocamızın rehberi vardı. Sana yardımcı olacaktır. (Tavsiyem flash bellek yerine bir cdye atman)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben denemeye çalıştım ancak bilgisayar açıldığında F11'e basıyorum ekran gelmiyor, sebebi nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın boot menü tuşu farklıdır. Açılışta alt kısımda "Boot Menü" yanında tuşu yazar. Dikkatlice izleyip Boot menüye erişin. Menüde takılı olan hard disk, flash bellek ve cdleri görür. Buradan memtest yazılımını hangisine atmış isen menüden seçip enter tuşuna bas. Gerisi memtestte kendisi teste başlıyor. 1 saatten fazla sürüyor test. Bilgin olsun.

Cpu-Z ile işlemci ve ram lere baktım sonuç bu.Sizce yerinde olmayan veya gözünüze takılan sorunlar varmı. Ram 4gb fakat 8gb size yazıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı