ballisthenos
Decapat
Daha fazla
Merhaba, şu an YKS hazırlığındayım ve kendi çalışma planım hakkında yorum ve öneri almak istiyorum.
TYT matematiği Şenol Hoca ile temel atarak ilerliyorum. Yeni nesil mantığını da yavaş yavaş oturtuyorum. Aralık ayında Bıyıklı Matematik TYT kampına girip ilk 12 konu + kümeler ve fonksiyonları bitirmeyi hedefliyorum.
Bunları tamamladıktan sonra ocak ayının başında AYT matematiğe geçmeyi düşünüyorum. Hedefim ocaktan itibaren AYT matematiği sistemli şekilde götürmek (fonksiyonlar, polinom, trigonometri, limit-türev vb.).
TYT fen planım şöyle:
Kimya ve biyolojide ise:
Hedefim SAY 20 bin civarı. Elimde kaliteli TYT denemeleri, kaliteli soru bankaları ve AYT için de kolay → orta → zor şeklinde alacağım yayınlar var. Fakat ocakta AYT'ye geçince çalışma-tempo-deneme düzenini nasıl kurmalıyım tam emin değilim.
Özellikle:
Planım genel olarak bu. Tavsiye ve yorumlarınızı almak isterim.
TYT matematiği Şenol Hoca ile temel atarak ilerliyorum. Yeni nesil mantığını da yavaş yavaş oturtuyorum. Aralık ayında Bıyıklı Matematik TYT kampına girip ilk 12 konu + kümeler ve fonksiyonları bitirmeyi hedefliyorum.
Bunları tamamladıktan sonra ocak ayının başında AYT matematiğe geçmeyi düşünüyorum. Hedefim ocaktan itibaren AYT matematiği sistemli şekilde götürmek (fonksiyonlar, polinom, trigonometri, limit-türev vb.).
TYT fen planım şöyle:
- TYT fizikte sadece temel konuları bitireceğim: Fizik bilimine giriş, madde ve özellikleri, hareket, kuvvet, iş-güç-enerji.
- Bu konuları hallettikten sonra ocakta direkt AYT fiziğe geçmek istiyorum.
Kimya ve biyolojide ise:
- TYT kimya ve TYT biyolojinin tamamını bitirmeyi planlıyorum.
- Sonrasında AYT kimya ve AYT biyolojiye geçeceğim.
Hedefim SAY 20 bin civarı. Elimde kaliteli TYT denemeleri, kaliteli soru bankaları ve AYT için de kolay → orta → zor şeklinde alacağım yayınlar var. Fakat ocakta AYT'ye geçince çalışma-tempo-deneme düzenini nasıl kurmalıyım tam emin değilim.
Özellikle:
- Ocak–Haziran arası AYT + TYT birlikte nasıl yürütülmeli?
- Haftalık branş çalışma dengesi nasıl olmalı?
- TYT denemeleri ve AYT denemeleri hangi sıklıkla çözülmeli?
- Ocakta AYT'ye başlamak hedef için yeterli mi?
Planım genel olarak bu. Tavsiye ve yorumlarınızı almak isterim.