OCCT 3D testinde PC resetleniyor

MSubasi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar OCCT programını indirdim. 3D testi yaparken PC resetleniyor. Diğer PSU Testlerinde problem yok ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
occt oldukça yükleniyor bildiğim kadarı ile eğer reset atıyorsa muhtemelen psu yetmiyordur hocam.
3D testi yaparken dedim. BU PSU ile alakalı mı ? Ekran kartı ile alakalı mı? çünkü PSU testini başlattığımd Ana kart ve Ekran kartı 80-90 dereceye geliyor reset atmıyor. ama 3D başlattığımda Resetleniyor.
Yok çözüm değil bu neden olabilir mavi ekran alıyor musun?
Detaylı sistem ve PSU belirtir misin?
Hayır mavi ekran yok. Resetleniyor. , Euro Truck Smilator 2 Multiplayer oynarkende resetleniyor.

3D testi yaparken dedim. BU PSU ile alakalı mı ? Ekran kartı ile alakalı mı? çünkü PSU testini başlattığımd Ana kart ve Ekran kartı 80-90 dereceye geliyor reset atmıyor. ama 3D başlattığımda Resetleniyor.
Bence farketmez herhangi birisi fazla voltaj çekmek isteyebilir yetmeyince resetler.

Büyük ihtimal güç kaynağın hocam. Marka modeli nedir kaç w bir psu. Bazı oyunlarda yüksek voltaj çekmek ister parçalar. Tam performansa çıkmak için o zaman psu yetmiyor gibi geldi bana. Daha önce karşılaştım çünkü.
XIGMATEK 750W SİLVER
Aslında psu iyimişde. Arızalı olma durumu olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı