OCCT PSU testinde bilgisayar aniden kapanıyor

Daha fazla  
Yaklaşık 2 haftadır bu aniden kapanma sorununu yaşıyorum. Her türlü yolu denedim kabloları çıkar tak başka prizlerde dene güç tuşuna basılı tutma vesaire her şeyi denedim. Bunlar yaptığımda da aynı kapanma sorunları devam etse de bir şekilde açılıyordu 1-2 gün idare edecek şekilde. Bugün ise bilgisayarı açtığımda sürekli kapandı ve normalde düzelttiğim yöntemler işe yaramadı. Şu anda neye göre düzeldiğinden gram fikrim yok fakat kullanıyorum bilgisayarı. Kullanırken aklıma OCCT PSU testi yapmak geldi. 1. dakikaya kadar geldi 2 3 saniye sonra bilgisayar kendini tık kapattı. Kapanma şeklindede fark yoktu normalde boştaykende olduğu şekil kapandı. Kasa ve ekran aynı anda gidiyor. İşin garip kısmı ise nadirde olsa bazen kendini komple kapamak yerine yeniden başlatıyor. Yeniden başlatırken kasayı oynatınca garip şekilde kapanıyor tekrar başlıyor kendi kendine. Bazen ise onarıma hazırlanıyor ekranı cıkıyor veya bilgisayarınız düzgün başlatılamadı mavi ekranı geliyor daha sonra tekrar başlat kısmına basıyorum bilgisayar açılıyor. Son 2 hafta içinde tüm yaşadıklarım bunlar.

(Tüm hepsini okuyup yardımcı olursanız sevinirim sorunum sadece OCCT PSU testte kapanması değil.)

PSU modeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı