Merhaba. 1 haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Oyuna girmezsem hiç sıkıntı yaşamıyorum. Sanırsam düşük seviyeli oyunlarda da sıkıntı yaşamıyorum. Girdiğim zaman ise bazen 30dk bazen 3 bazen 5 saat sonra 2 monitörümdeki görüntü sanki kablosu çıkmış gibi gidiyor. Siyah ekrana geçiyor...
www.technopat.net
Bu konuda yazdığım gibi siyah ekran hatası alıyordum. İnternetten araştırdığıma göre genelde PSU veya GPU'dan şüpheleniyorlar. Ekran kartı ile ilgili şeyleri yaptım da. PSU için.
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...
www.technopat.net
Bu konuyu görüp test yaptım ve bilgisayar mavi ekran verdi. Acaba sorun ne minidump dosyasında yazar mı? Yardımcı olur musunuz?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Donma oluyor da demişsin. Eğer bu güncellemelere rağmen de devam ederse işlemcine Prime95 testi yapmanı öneririm.
Arkadaşlar işlemcime test uygulamak istiyorum. Fakat hangi ayarlarda yapmam gerekiyor bilmiyorum. İşlemciyi 1 saat teste tabii tutmayı düşünüyorum. Nasıl yapmalıyım? Ayarlar nasıl olmalı? Teşekkürler.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Donma oluyor da demişsin. Eğer bu güncellemelere rağmen de devam ederse işlemcine Prime95 testi yapmanı öneririm.
Arkadaşlar işlemcime test uygulamak istiyorum. Fakat hangi ayarlarda yapmam gerekiyor bilmiyorum. İşlemciyi 1 saat teste tabii tutmayı düşünüyorum. Nasıl yapmalıyım? Ayarlar nasıl olmalı? Teşekkürler.
Amd software adrenalinde güncel gözüküyor şuan. Mavi ekranı dün yemiştim tam hatırlayamadım şimdi ama DDU'yu ondan sonra yapmış olabilirim. Ama yine hep programdan güncel olarak kullanıyordum.
Prime95 stok fanla sıkıntı olmaz değil mi? Deneyeceğim teşekkürler.
AMD Software adrenalinde güncel gözüküyor şu an. Mavi ekranı dün yemiştim tam hatırlayamadım şimdi ama DDU'yu ondan sonra yapmış olabilirim. Ama yine hep programdan güncel olarak kullanıyordum.
Prime95 stok fanla sıkıntı olmaz değil mi? Deneyeceğim teşekkürler.
Sıcaklıkları kontrol edeceksin, kesin stok fan ile sorun olmaz diyemem böyle bir şey için. Fazla bir ısıya dayanırsa kapatırsın testi ama en az 20 25 dakika test etmen sağlıklı ve gerçek sonucu verir. Test sırasında donma, takılma ya da mavi ekran olursa da söylersin. Ama önce sürücüler. İşlemicye yaptığın OC ayarını da kaldır, default olarak kullan. Ondan kaynaklanıyor da olabilir.
Merhaba, işlemcin için güncel Windows 11 desteği yok, o yüzden görünmüyor muhtemelen. Sistemini Windows 11 olduğunu yeni fark etmiş oldum ben de. Chipsetler için yapabilecek bir şey yok maalesef. OC ayarını çekip sistemi öyle dene bir de.
Merhaba, işlemcin için güncel Windows 11 desteği yok, o yüzden görünmüyor muhtemelen. Sistemini Windows 11 olduğunu yeni fark etmiş oldum ben de. Chipsetler için yapabilecek bir şey yok maalesef. OC ayarını çekip sistemi öyle dene bir de.