OCCT'de Power testinde 3D adaptive 785808 RTX 3060 hatası

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım oyun oynarken bir anda kendine restart atıyor. PSU'dan şüphelenip OCCT Power testi yaptım ve 3D adaptive 785808 RTX 3060 hatası aldım. Bu ne anlama geliyor? PSU mu arızalı acaba bir hafta önce AM4 ten AM5'e geçtim.

• 7500F.
  • RTX 3060.
  • 32 RAM.
  • Thermaltake 650W 80+ Bronze.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2025-05-05 221103.png
    Ek Açıklama 2025-05-05 221103.png
    47,2 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam minidump dosyası yok ama görseldeki kayıt var.
Gizli dosyaları gösterme açık mı?

1. Görev çubuğundan Dosya Gezgini'ni açın.
  2. Görünüm'ü seçin. Seçenekler'e gidin ve Klasörü ve arama seçeneklerini değiştir'i seçin.
  3. Görünüm sekmesini seçin. Gelişmiş ayarlarda, Gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster'i seçin.
  4. Tamam'ı seçin. Artık tüm gizli dosya ve klasörler görülür.

Başka bir hata var mı olay görüntüleyicisi üzerinde?

Gizli dosyaları gösterme açık mı?

1. Görev çubuğundan Dosya Gezgini'ni açın.
  2. Görünüm'ü seçin. Seçenekler'e gidin ve Klasörü ve arama seçeneklerini değiştir'i seçin.
  3. Görünüm sekmesini seçin. Gelişmiş ayarlarda, Gizli dosyaları, klasörleri ve sürücüleri göster'i seçin.
  4. Tamam'ı seçin. Artık tüm gizli dosya ve klasörler görülür.

Başka bir hata var mı olay görüntüleyicisi üzerinde?
hocam bir sürü belki 50 tane başında hata yazan olay var tpm etkınleştirilmedi secure boot aktif degil vs. vs. onlar dışında yok

Dosya Ekleri

• ccc.png
    ccc.png
    86,8 KB · Görüntüleme: 26
FiveM kaynaklı gözüküyor fakat siz yine de ekran kartını başka bir bilgisayarda deneyin veya geçici olarak benzer seviye bir ekran kartı kullanıp OCCT yapın.
Hocam teknik servise dahil gittim macun yenilettim yaklaşık 7000 tl gibi bir toplam bu sorun için gereksiz para harcadım ve sonunda saçma sapan bir şeyin sebep olduğu sorunu buldum. Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. 1 aydan beri psikolojimi bozdu. Klavye mouseyi anakarttan çıkardığım zaman hiçbir sorun olmuyor ne bir hata ne bir restart…. Saçma ama sonunda bulduk aynı sebepten gelecek olanlara selam olsun belki benim kadar uğraşmamalarına yardımcı olur bu mesaj. :D

Hocam teknik servise dahil gittim macun yenilettim yaklaşık 7000 TL gibi bir toplam bu sorun için gereksiz para harcadım ve sonunda saçma sapan bir şeyin sebep olduğu sorunu buldum. Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. 1 aydan beri psikolojimi bozdu. Klavye fareyi anakarttan çıkardığım zaman hiçbir sorun olmuyor ne bir hata ne bir restart…. Saçma ama sonunda bulduk aynı sebepten gelecek olanlara selam olsun belki benim kadar uğraşmamalarına yardımcı olur bu mesaj. :D

Peki klavye mousunu şu an nasıl kullanıyorsun? Bir de kablosuz muydu?

Hocam teknik servise dahil gittim macun yenilettim yaklaşık 7000 tl gibi bir toplam bu sorun için gereksiz para harcadım ve sonunda saçma sapan bir şeyin sebep olduğu sorunu buldum. Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. 1 aydan beri psikolojimi bozdu. Klavye mouseyi anakarttan çıkardığım zaman hiçbir sorun olmuyor ne bir hata ne bir restart…. Saçma ama sonunda bulduk aynı sebepten gelecek olanlara selam olsun belki benim kadar uğraşmamalarına yardımcı olur bu mesaj. :D
Diyecek bir şey bulamadım, hayırlısı olsun. Aşırı saçma geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı