Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #1 Merhaba FIFA oynarken maçların ortasında PC reset atıyordu sorunun PSU'dan mı acaba deyip test yaptım ve PC kapandı başta düğmeye bastım PC açılmadı ama arkadan düğmesini aç kapa yapınca açıldı. Sorun nedir?
Merhaba FIFA oynarken maçların ortasında PC reset atıyordu sorunun PSU'dan mı acaba deyip test yaptım ve PC kapandı başta düğmeye bastım PC açılmadı ama arkadan düğmesini aç kapa yapınca açıldı. Sorun nedir?
U Umut561 Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Ekran kartı ya da güç kaynagı. Aynı sorunu yasadıgımda ekran kartı degistirip çözmüştüm. Artı 0 Eksi
KS KS Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #3 Umut561 dedi: Ekran kartı ya da güç kaynagı. Genişletmek için tıkla... Nasıl anlayabilirim? Artı 0 Eksi
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Haziran 2024 #4 PSU arızalı. İşlemci sıcaklığı ne durumda? Artı 0 Eksi
U Umut561 Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 158 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #5 Pluto_B dedi: Nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kanka varsa farklı ekran kartı ile dene öbür türlü direkt PSU da dır. Artı 0 Eksi
Pluto_B dedi: Nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Kanka varsa farklı ekran kartı ile dene öbür türlü direkt PSU da dır.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Haziran 2024 #6 Umut561 dedi: Ekran kartı ya da güç kaynagı. Aynı sorunu yasadıgımda ekran kartı degistirip çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı reset attırmaz sadece görüntüsü gider. Ayrıca bilgisayarı da kapatmaz. Artı 0 Eksi
Umut561 dedi: Ekran kartı ya da güç kaynagı. Aynı sorunu yasadıgımda ekran kartı degistirip çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı reset attırmaz sadece görüntüsü gider. Ayrıca bilgisayarı da kapatmaz.
KS KS Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #7 Maxtoric dedi: PSU arızalı. İşlemci sıcaklığı ne durumda? Genişletmek için tıkla... İşlemci oyunlarda 75'i geçmiyor ekran kartıda 65 üstü çıkmıyor. Umut561 dedi: Kanka varsa farklı ekran kartı ile dene öbür türlü direkt PSU da dır. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir imkanım yok. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: PSU arızalı. İşlemci sıcaklığı ne durumda? Genişletmek için tıkla... İşlemci oyunlarda 75'i geçmiyor ekran kartıda 65 üstü çıkmıyor. Umut561 dedi: Kanka varsa farklı ekran kartı ile dene öbür türlü direkt PSU da dır. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir imkanım yok.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Haziran 2024 #8 Pluto_B dedi: İşlemci oyunlarda 75'i geçmiyor ekran kartıda 65 üstü çıkmıyor. Maalesef öyle bir imkanım yok. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınız güç yetmeyince reset atar zaten. Güç kaynağınız arızalı. Başka bir PSU ile test edin önce. Artı 0 Eksi
Pluto_B dedi: İşlemci oyunlarda 75'i geçmiyor ekran kartıda 65 üstü çıkmıyor. Maalesef öyle bir imkanım yok. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağınız güç yetmeyince reset atar zaten. Güç kaynağınız arızalı. Başka bir PSU ile test edin önce.
KS KS Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #9 Maxtoric dedi: Güç kaynağınız güç yetmeyince reset atar zaten. Güç kaynağınız arızalı. Başka bir PSU ile test edin önce. Genişletmek için tıkla... Sorun kesin olarak PSU da mı deneme şansım yok çünkü ondaysa yenisini alacağım PSU testini açar açmaz kapandı ve açılmadı çıkar tak yapmayana kadar. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Güç kaynağınız güç yetmeyince reset atar zaten. Güç kaynağınız arızalı. Başka bir PSU ile test edin önce. Genişletmek için tıkla... Sorun kesin olarak PSU da mı deneme şansım yok çünkü ondaysa yenisini alacağım PSU testini açar açmaz kapandı ve açılmadı çıkar tak yapmayana kadar.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.242 Makaleler 3 Çözümler 83 1 Haziran 2024 #10 Pluto_B dedi: Sorun kesin olarak PSU da mı deneme şansım yok çünkü ondaysa yenisini alacağım PSU testini açar açmaz kapandı ve açılmadı çıkar tak yapmayana kadar. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal. Uzaktan kimse kesin diyemez. Bilgisayarcıya da götürebilirsin PSUnu. Artı 0 Eksi
Pluto_B dedi: Sorun kesin olarak PSU da mı deneme şansım yok çünkü ondaysa yenisini alacağım PSU testini açar açmaz kapandı ve açılmadı çıkar tak yapmayana kadar. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal. Uzaktan kimse kesin diyemez. Bilgisayarcıya da götürebilirsin PSUnu.