Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #1 Merhaba FIFA oynarken maçların ortasında PC reset atıyordu sorunun PSU'dan mı acaba deyip test yaptım ve PC kapandı başta düğmeye bastım PC açılmadı ama arkadan düğmesini aç kapa yapınca açıldı. Sorun nedir?
Merhaba FIFA oynarken maçların ortasında PC reset atıyordu sorunun PSU'dan mı acaba deyip test yaptım ve PC kapandı başta düğmeye bastım PC açılmadı ama arkadan düğmesini aç kapa yapınca açıldı. Sorun nedir?
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #11 PC işlemci fanı dahil komple kapanıyorsa PSU ya da anakart sadece ekran gidiyorsa anakart veya GPU sorunludur. Artı 0 Eksi
PC işlemci fanı dahil komple kapanıyorsa PSU ya da anakart sadece ekran gidiyorsa anakart veya GPU sorunludur.
KS KS Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 2 Haziran 2024 #12 Coderman128 dedi: PC işlemci fanı dahil komple kapanıyorsa PSU'ya da anakart sadece ekran gidiyorsa anakart veya GPU sorunludur. Genişletmek için tıkla... PSU testi yapınca PC komple kapandı normal oyundayken PC'nin ışıkları falan yanıyordu ama görüntü yoktu. Artı 0 Eksi
Coderman128 dedi: PC işlemci fanı dahil komple kapanıyorsa PSU'ya da anakart sadece ekran gidiyorsa anakart veya GPU sorunludur. Genişletmek için tıkla... PSU testi yapınca PC komple kapandı normal oyundayken PC'nin ışıkları falan yanıyordu ama görüntü yoktu.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #13 Pluto_B dedi: PSU testi yapınca PC komple kapandı normal oyundayken PC'nin ışıkları falan yanıyordu ama görüntü yoktu. Genişletmek için tıkla... PSU modeli ne? Artı 0 Eksi
Pluto_B dedi: PSU testi yapınca PC komple kapandı normal oyundayken PC'nin ışıkları falan yanıyordu ama görüntü yoktu. Genişletmek için tıkla... PSU modeli ne?