OCZ OCZ600SXS 600W PSU alınır mı?

Tam da bahsettiğiniz model şu an 800 TL'den başlıyor hocam ikinci elde :D
Gider 100-200tl daha koyar sıfır alırım ne yapayım 4-5 yıllık PSU'ya o kadar para vermeyi.
Maalesef neredeyse tüm ikinci el piyasalarında olduğu gibi PSU piyasası da sapıttı.

Gider 100-200tl daha koyar sıfır alırım ne yapayım 4-5 yıllık PSU'ya o kadar para vermeyi.
Maalesef neredeyse tüm ikinci el piyasalarında olduğu gibi PSU piyasası da sapıttı.
Hocam bu 1 haftadır ikinci el kelepir sistem toplamaya çalışıyorum, ekran kartı hariç tüm parçaları neredeyse sıfırları ile aynı fiyata koyuyorlar. Çok yazık gerçekten.

400 TL'ye OCZ 600SXS modelini satın aldım. Yarın kargolayacak arkadaş. Akşam da çalıştığına dair ve coil whine olmadığına dair video alacağım. Paramgüvende ile aldığım için herhangi bir durumda 2 gün içerisinde iade hakkım var. Biliyorum çok eski bir ürün ama günümüzde C4'lerin ikinci elde bile 700 TL'den başladığını düşünürsek, eğer bu PSU sorunsuz çalışıyorsa benim için çok kârlı bir alışveriş oldu demektir. Gelişmeleri buraya eklerim. 600W bir modelin 580W güç sağlaması da içindeki komponentlerin iyi olduğunu işaret ediyor bence. Siz daha iyi bilirsiniz tabii ki.

1683033364868.png

Düşünceli bir satıcıya denk geldim sanırım. Umarım bir sorun çıkmaz da elimde kalan parayla kasa alırım. Yoksa uzay montaj yapacaktım :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı