depresiff3959
Femtopat
Daha fazla  

Arkadaşlar selamlar odalar 2 kişilik, normalde tek kalıyordum şansa yanımdaki gelmemiş. Oda aşırı küçük ve dar ben zor sığıyorum, bu yanımdaki başka odada kalıyordu yanına geleyim mi dedi normalde (iyi ezik utangaç saf biri sandım fakat hiç de öyle biri çıkmadı çocuk yanıma geldi açıldı resmen neyse anlatacağım) bende gel dedim belki bir arkadaşım olur dedim, hiç de öyle olmadı, çocuk 1-2 gün bayağı iyiydi, bayağı konuşuyorduk fakat sonradan hiç konuşmamaya başladı, gidiyor başkalarıyla konuşuyor ya da Discord'dan arkadaşlarıyla bilgisayardan konuşuyor oynuyor, şimdi anlamadığım benimle neden konuşmuyor? Bu birinci sorum, diğer başka sorunum da gecenin 2'sine kadar bilgisayardan birileriyle konuşuyor ve aşırı rahatsız oluyorum, ha uyarıyım ha uyar mıyım diyorum ama gerçekten burama kadar geldi, hani bunu ben yapsam bana neler söyler veyahut başkasının yanında yapsa kavga çıkar, ben sabrediyorum, diğer sorunum ise bu havada balkon kapısı açıyor ve ben balkon kapısıyla 0'a 0'ım, masam tam orada, ben kapatıyorum o açıyor, çıldıracağım ya da kavga edeceğim, en sonunda bir de masam orada olduğu için masamın üzerindeki her şeyi yıkıp geçiyor, gerçekten çıldırmama ramak kaldı, sizce ne yapabilirim? Diğerleri oda arkadaşıyla birlikte yiyip içip eğleniyorlar, bizimkisi de tuhaf tuhaf hareketler yapsın, yahu hiç şansım yok ve daha sözleşmemin bitmesine 5 ay var, çıldıracağım. Bir de takıntı var, gerçekten başıma iş aldım durduk yere, ne güzel takılıyordum tek başıma.