Arkadaşımın sevgili sorunsalı

O arkadaşa müstahak, 3. kez boynuzları cilalayacak muhtemelen.
Bal dök yala olmuş hocam.
Arkadaşım bir kızı seviyordu kız onu 2 kez aldattı. Çocuk bu sefer unutmak için kıza soğuk davranıyor ama şimdi de kız buna yaklaşmaya çalışıyor. Çocuk çok üzülüyor,
Harap oldu ne yapması lazım? Yardım edin.
Bağlı olduğunuz ilçenin sosyal hizmetlerini arayın ve randevu alın. Tamamen ücretsiz. Orada psikolog var. Tavsiyem budur. Belki bir çıkış yolu gösterir. Psikolog, psikiyatrik ilaç kullanması gerekiyor derse ihmal etmeyin.

www.boşişlergenelmüdürlüğü.com komik değilsin.

Komiklik yapmaya çalışmadım. İnsanların gerçekten aşk sorunlarını daha iyi çözebileceği bir forum önerdim. Kafan almıyorsa açıklama yapmak zorunda da değilim. Technopata bunu sorarsanız alacağınız cevap "kızı bırak gitsin, hayır gelmezmiş." olacak.

Komiklik yapmaya çalışmadım. İnsanların gerçekten aşk sorunlarını daha iyi çözebileceği bir forum önerdim. Kafan almıyorsa açıklama yapmak zorunda da değilim. Technopata bunu sorarsanız alacağınız cevap "kızı bırak gitsin, hayır gelmezmiş." olacak.
Doğru cevabı alıyormuşuz demek ki burada.

Arkadaşına söyle seviyorsa açıkça tüm hislerini kıza döksün öfke, kusmuk(!),sevgi bunları söylediğinde yine onu seviyorsa arkadaşınız hala seviyorsa yapacak bir şey yok.

Yakın bir arkadaşım.
Çok fazla müdahil olma iki gün sonra barışırlar seni günah keçisi yaparlar dikkat et. Arkadaşın hayır diyemiyorsa onda da var biraz... Sadece gözlemle doğrudan müdahale etme haklı olduğu bir konuda yardıma ihtiyacı olursa yardımcı ol .

Valla bu kızla tekrar birlikte olan da ne bileyim diyorum ben. Saçma sapan şeyler söylüyorsunuz. Aldatan biriyle nasıl bir daha olabilir bir insan anlamıyorum ben. Ayrıca evet, kızı bırak gitsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı