Oda için fan önerisi

Lofty_1453

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3500 Rtx 4060 oc 6gb 16gb ram 512gb m2 ssd BM450 anakart
Merhaba, yazın çok sıcak olduğu için odama bir fan arıyorum. Ama vantilatörler hem çok yer işgal ettiği için hem de fiyatlarına gereksiz zamlar yapıldığı için 4 tane farklı model buldum. Sizce hangisini almalıyım? Deneyimli olan veya alan varsa yardımcı olursa sevinirim.
https://www.amazon.com.tr/Duvar-Klima-Tarzı-Isıtıcı-Soğutucu/dp/B0CPWLMLCW?dib_keywords=kiwi+kht8490&sr=8-1
Bu dört ürünü inceledim. Sizce hangisini almalıyım? Simtech ile aralarında biraz fiyat farkı var. Uzun ömürlü bir şey arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben de fan alacağım, yapay zekaya sorduğumda ise fanlar kadar perdelerin de önemli olduğunu söylüyo ısı ve ışık kesen perde olması odayı sıcaktan koruyacaktır diyo. Bu fiyatlarda ise hocamızın dediği gibi pervane, daha üstü için kule tipi öneriyor chatgpt.

Hocam ben de fan alacağım, yapay zekaya sorduğumda ise fanlar kadar perdelerin de önemli olduğunu söylüyo ısı ve ışık kesen perde olması odayı sıcaktan koruyacaktır diyo. Bu fiyatlarda ise hocamızın dediği gibi pervane, daha üstü için kule tipi öneriyor chatgpt.
Ozaman kule tipi olanı alıcam 1000 tlye normal pervaneli fanlar fahiş değil fuhuş fiyat olmuş kule tipi hem daha az yer kaplar hemde aynı işi ucuza görür gibi geldi bana .

Aslında dediğiniz daha mantıklı en azından içerideki havayı üflemesindense en azından soğutup üfler. Araştıracağım.
Evet klima soğukluğu yapıyor iyi olanları vantilatörler zaten olan havayı hızlıca üfleyip serinletiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı