Oda için RGB LED önerisi

Detay verir misin? Kaç metre? RGB mi ARGB mi? O fiyata ARGB olacağını sanmıyorum. Ayrıca hahaha atmayı bırak bence.

Linki bu ama stok kalmamış maalesef :(
odamda da böyle duruyor. Diğer tarafta da 2 tane 22 cm şerit var.

Çok güzel duruyor güle güle kullanın belki ileride tekrar gelirse alırım bende çok teşekkürler.

Ne ifade atacağımı sana sormayacağım. Affedersin ama ARGB ile RGB arasındaki fark nedir? Bu arada 2 Metre.
Rgb ledler hepsi 1 çip üzerinden yanar. Örnek vermek gerekirse kumandadan kırmızıya basınca hepsi kırmızı yanar. Argb ise her ledi tek tek ayrı renkte yakabilirsin. Çok daha fazla modu vardır.
Çok güzel duruyor güle güle kullanın belki ileride tekrar gelirse alırım bende çok teşekkürler.
Teşekkür ederim. Takip edin derim denk gelebilir.

ARGB olayına girecekseniz eğer işin rengi değişir.
5V, 3pin olan şerit Ledlere bakmak lazım.
Bir de onları kontrol edecek kontrolcü.

Kaç metre kullanılacak ise ona göre adaptör. 1Metre 60 LED olan için 2Amper sanırım ( yanılıyor olabilirim, iyi araştırın )

Kontrolcüler ise arasında genelde 2 'ye ayrılır. BT olanlar Wifi olanlar.
Sp108E mesela Wifi kontrol için uygundur.
Sp105e ise Bluetooth içindir.
Sese duyarlı olan mikrofonlu seriler var.

ARGB Şerit Led için en iyi başlangıç WS2812B olacaktır.

5metre için ortalama maliyet 350-400 TL civarı tutar.

Rgb ledler hepsi 1 çip üzerinden yanar. Örnek vermek gerekirse kumandadan kırmızıya basınca hepsi kırmızı yanar. Argb ise her ledi tek tek ayrı renkte yakabilirsin. Çok daha fazla modu vardır.

Teşekkür ederim. Takip edin derim denk gelebilir.
Buyur. Kumandası ve Işığı.

Dosya Ekleri

• IMG_20210316_221607.jpg
    IMG_20210316_221607.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20210316_221502.jpg
    IMG_20210316_221502.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 54
Onun için ARGB LED'lere bakmanı öneririm. Fiyatı pahalı ama.

Hocam benim fiyat için bütçem yok. Bu ay almam bir ay bekler 250 TL'ye alırım. Benim için önemli olan mekanik klavye gibi modları olan bir LED.

Tek renk değil zaten attığı.

Hocam ben renk çeşitliliğinden bahsetmiyorum. Ben mekanik RGB klavyelerdeki gibi ayarlanabilir modlardan bahsediyorum. Rainbow, nefes alma, sağdan sola geçiş modları gibi düşünün.

Onlar bayağı pahalı piyasada bulur musun o bile muamma. Önerdiğim işini görür zaten yansımasını gördüğün için ARGB de alsan RGB de alsan fark etmiyor.

Fiyat bütçem yok diyebiliriz modlu bir LED lazım bana.

Hocam benim fiyat için bütçem yok. Bu ay almam bir ay bekler 250 TL'ye alırım. Benim için önemli olan mekanik klavye gibi modları olan bir LED.

Hocam ben renk çeşitliliğinden bahsetmiyorum. Ben mekanik RGB klavyelerdeki gibi ayarlanabilir modlardan bahsediyorum. Rainbow, nefes alma, sağdan sola geçiş modları gibi düşünün.

Fiyat bütçem yok diyebiliriz modlu bir LED lazım bana.
Tamam. Bende de aynısı var. Rainbow ne arada, Fade onun adı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı