Odadaki küçük sivrisineklerin ısırması nasıl engellenir?

Sana yemin ediyorum dün gece 3:30'da uyandırdı 4:30'a kadar avcılık yaptım 1 saat uykumu çaldı tüm uyku stabilitemi bozdu şuan bile kafam bir değişik. Üstüne bu konuyu görmem de komik oldu.

Maalesef çok lanet bir yaratıktır sivrisinekler ilaç v.s çözüm değil tek çözüm avcılık. Dikkatle oku.

Sivrisinek karanlıkta ve gevşemişken gelir. Işığı açıp hışımla nerede bu! Diye bağırırsan o gerginlikte bulman imkansızdır. Eline telefonu al, fenerini hazırda tut ve yatağa uzan. Uyur gibi yap kasların gevşesin, gerekli hormanlar salgılanmaya başladığında çok değil max5dk sonra o hayat sorgulatan ezgi kulaklarına gelecek. Vızzzzzz. Zzzzzz. Ses yükselip kulağının içinde çalıyor hissi oluştuğu anda telefonun ışığını aç etrafa tut. Normal lamba ile zor bulacağın sivriyi telefon ışığıyla çok kolay bulacaksın çünkü ışık oan değdiği anda arka duvara büyük gölgesini çıkaracak. Yani etrafa hızlıca tuttuğunda kızılötesi ışın gibi tak diye buluyorsun önemli kısım buradan sonra başlıyor. Sinek ışığı ve seni gergin görünce hızla bir yere konacak kaçırmaman lazım. Konduktan sonra ışığı tutmaya devam ederek 10sn kadar bekle eğer başka yere gitmezse oradadır o. Odanın lambasını açıp peçeteyle öldürebilirsin. Tek çözüm yok etmek.
 
Sana yemin ediyorum dün gece 3:30'da uyandırdı 4:30'a kadar avcılık yaptım 1 saat uykumu çaldı tüm uyku stabilitemi bozdu şu an bile kafam bir değişik. Üstüne bu konuyu görmem de komik oldu.

Maalesef çok lanet bir yaratıktır sivrisinekler ilaç vs çözüm değil tek çözüm avcılık. Dikkatle oku.

Sivrisinek karanlıkta ve gevşemişken gelir. Işığı açıp hışımla nerede bu! Diye bağırırsan o gerginlikte bulman imkansızdır. Eline telefonu al, fenerini hazırda tut ve yatağa uzan. Uyur gibi yap kasların gevşesin, gerekli hormanlar salgılanmaya başladığında çok değil Max5dk sonra o hayat sorgulatan ezgi kulaklarına gelecek. Vızzzzzz. Zzzzzz. Ses yükselip kulağının içinde çalıyor hissi oluştuğu anda telefonun ışığını aç etrafa tut. Normal lamba ile zor bulacağın sivriyi telefon ışığıyla çok kolay bulacaksın çünkü ışık oan değdiği anda arka duvara büyük gölgesini çıkaracak. Yani etrafa hızlıca tuttuğunda kızılötesi ışın gibi tak diye buluyorsun önemli kısım buradan sonra başlıyor. Sinek ışığı ve seni gergin görünce hızla bir yere konacak kaçırmaman lazım. Konduktan sonra ışığı tutmaya devam ederek 10sn kadar bekle eğer başka yere gitmezse oradadır o. Odanın lambasını açıp peçeteyle öldürebilirsin. Tek çözüm yok etmek.

Hocam bitmiyor bunlar. Suriyeliler gibi ürüyor. Odada çok eşya var duvarın gölgesinde görmek imkansız. Sessiz sessiz terlikle indirdim dün akşam bir tane.

Onların prize takılan bir takım aletleri olmuyor muydu ben mi yanlış biliyorum?
Sinekler akıllandi. Artık onu yemiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı