Sivrisineklerin IQ'ları

Kasamdaki PSU bile bu kadar ses çıkarmıyor be. Geceleri geliyor örtünün altına giriyorum ısırmasın diye darlık geliyor hemen çıkıyorum yatıyorum sabah bir bakmışım kolum kaşınıyor. Birde yemeğime konduklarında nefret basıyor beni. Hemen sinek ilacını alıp sıkıyorum üstüne. Sen git dışkıya kon sonra gel insanın yemeğine.

Bütün odalara sivrisnek kaçırıcı tablet, likit, vb. taktığımızda çoğu kez ilk saklandıkları yer tuvaletlerin duvarları oluyor, birkaç kez onları buralarda da yakalamıştım. Sadece tek odada tabletli kaçırıcı fişte olduğunda tuvaletlere, banyolara, vb. kadar gitmiyor bu sinsi ve çok zeki hayvanlar, o zaman koridorlarda veya diğer odalarda yani ilacı hiç koklamadıkları bu yerlerde pusuda bekliyor. Gerçekten benin tenim onlar için çok çekici ve bunlardan aşırı derecede şikayetçiyim, bütün oadalara kaçırıcı takmak (evin genel emniyeti için) biraz masraflı oluyor. Belediye o gün aklına gelirse seyyar arabasıyla akşam üzeri bazen ilaçlayıp dolaşıyor, ancak o zaman (ruhen) çok rahat ediyorum.

En büyük hedefte olan hep benim, çünkü yazın her dakika çok terleyen birisiyim, üzerime mıknatıs gibi gelmeleri de aslında bu yüzden. Havalar iyice soğusa da kurtulsak diye dua ediyorum, çünkü her sıcak gecede ayni korku, ayni endişe.

Bezen de ilaçlar fişteyken (likit, tablet, vb.) geç farkına varıp o gece bu kendi hatamla yine onlara kolayca yem (av) oluyorum. Bu gün sabaha karşı 05.00' de yine onlara yem olup canım çok yandı ve 1 saate yakın da tatlı tatlı kaşındım. Cibinlik beni çok sıkmasa eğer ayni bebekler gibi bir cibinliğe girer, kimyasal koku, vb. yöntemlere hiç baş vurmayı da düşünmezdim. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Kasamdaki PSU bile bu kadar ses çıkarmıyor be. Geceleri geliyor örtünün altına giriyorum ısırmasın diye darlık geliyor hemen çıkıyorum yatıyorum sabah bir bakmışım kolum kaşınıyor. Birde yemeğime konduklarında nefret basıyor beni. Hemen sinek ilacını alıp sıkıyorum üstüne. Sen git dışkıya kon sonra gel insanın yemeğine.
O kadar gidiyoruz yemek alıyoruz gidiyor içinde ölüyor. Nefret ediyorum bunlardan :mad:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı