Odak sorunu nasıl giderilir?

lliee

Zeptopat
Daha fazla  
11. sınıf öğrencisiyim ve derslerime bu yıl çok ağırlık vermeye başladım ama bir sorunum var ders yapmak istiyorum kitabın başına oturuyorum bazen ful odak çözebiliyorum bazen de genel de kafam başka yerlere gidiyor odağım dağılıyor ve saatlerce bir sorunun başında takılıp kalıyorum zaman kaybediyorum çalışmamı çok engelliyor bu durum çok rahatsız etmeye başladı bu durum nasıl çözülür bir bilginiz var mı?

11. sınıf öğrencisiyim ve derslerime bu yıl çok ağırlık vermeye başladım ama bir sorunum var ders yapmak istiyorum kitabın başına oturuyorum bazen ful odak çözebiliyorum bazen de genel de kafam başka yerlere gidiyor odağım dağılıyor ve saatlerce bir sorunun başında takılıp kalıyorum zaman kaybediyorum çalışmamı çok engelliyor bu durum çok rahatsız etmeye başladı bu durum nasıl çözülür bir bilginiz var mı?
Birşeyle uğraşırken kafanızı kurcalayan şeyleri çözemiyorsanız bir doktora görünün çok iyi geliyor.

Ben sıkıcı çalışmalarımı eğlenceli hale getirmek için Pomodoro tekniğini uyguluyorum. Mobil uygulama ya da web sitesi olarak kolayca Pomodoro sayaçlarına ulaşabilirsin. Bir hedef koyuyorum örneğin işe göre, sayaçta 4 döngüyü tamamlamaya çalışıyorum sadık kalarak, gibi.

Ben sıkıcı çalışmalarımı eğlenceli hale getirmek için pomodoro tekniğini uyguluyorum. Mobil uygulama ya da web sitesi olarak kolayca pomodoro sayaçlarına ulaşabilirsin. Bir hedef koyuyorum örneğin işe göre, sayaçta 4 döngüyü tamamlamaya çalışıyorum sadık kalarak, gibi.

Pomodoro tekniği değil de kendimce 40 dk ders 10-15 dk mola gibi bir şey yapmıştım genelde çalışmalarımı hep 40 dk yapıyorum ama bazen 40 dk 15 dk falan odaklanma problemim ile geçiyor falan bazen güzel bir şekilde çalışıyorum ama nadir oluyor bu.

Hocam 182 arayın durumu izah edin o sizi yönlendirir. Utanmayın hocam sağlıkta utanma olmaz.

Yok ya utanma durumu gibi bir şey yok şu anda bende de sadece bu sorunun çözülmesini istiyorum her şeyin bilincindeyim ders bakımından çalışma bakımından ama odaklanmaya gelince işler değişiyor bunu düzeltmem lazım ya.

Yok ya utanma durumu gibi bir şey yok şu anda bende de sadece bu sorunun çözülmesini istiyorum her şeyin bilincindeyim ders bakımından çalışma bakımından ama odaklanmaya gelince işler değişiyor bunu düzeltmem lazım ya.

Hocam utanma sorununuz yok ise 182 çağrı merkezini arayıp çevrenizdeki hastanelerden randevu alınız. Hangi bölüm olacağını bende bilmiyorum 182'ye sormanız lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı