Odam çok tozlanıyor

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar tozlanma derken masam yani. Mesela fare, hoparlör klavye ve monitörün siyah yerleri -çerçevesi falan- çok tozlanıyor. Düzenli olarak temizleyen birisi değilim ama haftada bir de olsa ıslak mendille bir üzerinden geçerim ama oluyor ve bu rahatsız etmeye başladı. Biliyorsunuz kışa giriyoruz ve tozlardan hapşıran birisiyim ve benim odam kirli koktuğundan mı -kış olduğu için fazla havalanmıyor ama bazen deodorant sıkıyorum odama birisi gireceği ya da misafir geldiği zaman ben bu kokuya az da olsa alıştığım için fazla ihtiyaç duymuyorum- bu yüzden mi yoksa tavanda bir şeyler mi ters gidiyor diyeceğim de tavanda da sorun yok üst katta benim evime dahil. Nasıl neden oluyor bilmiyorum her hafta ya da 2-3 günde bir temizlemem mi lazım acaba ama bu da kısa bir işlem olsa da unutuyorum. Ne yapılabilir buna?

Eviniz kaçıncı katta ve pencerenin önünde yol var mı? Temel olarak bu tozdan kurtulmak eğer alt katlardaysan veya yola, araziye yakınsan çok mümkün olmuyor. Benzer bir sorunum vardı pencereme sineklik takarak çözdüm durumu geçmişte.

Eviniz kaçıncı katta ve pencerenin önünde yol var mı? Temel olarak bu tozdan kurtulmak eğer alt katlardaysan veya yola, araziye yakınsan çok mümkün olmuyor. Benzer bir sorunum vardı pencereme sineklik takarak çözdüm durumu geçmişte.
Apartmanda oturuyorum benim odam 2. katta. Evin önünde yol var fakat benim odam başka eve bakıyor yola bakmıyor, arazi değil mahalle diyebiliriz. Neyse çözümü mendilde aricam kısa bir süreliğine.

Aynı sorun benim odamdada var :D Bilgisayarı 1 gün ellemesem klavyem, mousepad, kasa vs toz topluyor. Elleyince parmak izi çıkıyor resmen.

Aynı sorun benim odamdada var :D Bilgisayarı 1 gün ellemesem klavyem, mousepad, kasa vs toz topluyor. Elleyince parmak izi çıkıyor resmen.
Benimde :D Klavyenin sağındaki sayı yeri toz orayı kullanmadığım için.

Apartmanda oturuyorum benim odam 2. katta. Evin önünde yol var fakat benim odam başka eve bakıyor yola bakmıyor, arazi değil mahalle diyebiliriz. Neyse çözümü mendilde aricam kısa bir süreliğine.
Bu bimde vesaire satılan ince sineklikler ile çözdüm ben durumu ve toz oranı yüzde doksan azalmıştı. Devamlı temizlemek bir süre sonra hem yorucu hem de mousepad vesaire zarar verecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı