Odamda ethernet girişi yok

biiggfjee

Femtopat
Ethernet girişi sadece salonda var ve modem mecburen orada duruyor. 2 tane duvar olacak PC ile modem arasında ve ben hız kaybı yaşamak istemiyorum. USB veya PCI Wi-Fi adaptörü taksam yeterli mi yoksa router, PowerLine vs kursam ethernet olarak bağlasam daha mı iyi olur?

Download hızın da çok fark olur mu? Online oyunlarla çok aram yok nadir oynarım. 35Mbit internet hızım var ve sanırsam ne kadar iyi Wi-Fi adaptör takarsam takayım bu hızı alamayacağım.

20160523074057.jpg

Bundan kullanabilirsiniz.

Download hızın da çok fark olur mu? Online oyunlarla çok aram yok nadir oynarım. 35Mbit internet hızım var ve sanırsam ne kadar iyi Wi-Fi adaptör takarsam takayım bu hızı alamayacağım.
Wifi adaptör takmanın hiçbir mantığı yok, kablodan daha pahallıya alırsın hem de kesinlikle fark olur. Ben de 35 megabit kullanıyorum aynı odada wifi ile 27-28 alıyorum neden 6-7 megabit hızım düşsün ki? Sende bir de 2 tane duvar engeli olacak kesinlikle kablo çek zahmeti yok zaten. Bu arada ben de 10 metre alfalis CAT6 çektim tam verimle hızımı kesintisiz alıyorum. Sabit 4.35 mb/s veri indiriyorum.

Odama bir adet router, accespoint koysam onu modeme wifi ile bağlasam aldığım router, accespointi pcye kablo ile bağlasam kötü mü olur?
Neden buna gereksinim duyuyorsun onu anlayamadım açıkçası, çünkü çok daha fazla para dökeceksin, modemden odana net emin olmak istiyorsan al bunu En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da

30 metre rahatlıkla yetecektir, wifi hiçbir şekilde CAT6 kablodan performanslı olamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı