Odamı LED aydınlatma ile aydınlatmak istiyorum

murat_boy93

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Tam bir RGB hastasıyım. Tam bir RGB çılgınıyım. Odamı RGB LED'lerle süslemek istiyorum. Bana önerebileceğiniz kullanımını da nasıl yapabileceğimi anlatabileceğiniz bir sistem var mı?

Led boşluklu süpürgelik ve kartonpiyer tavan led boşluğu yapabilirsiniz. Xiaomi Led ampul kullanabilirsiniz ben kullanıyorum menunum. Veya Philips Hue ürünleriyle daha gelişmiş led özelliklerini deneyebilirsiniz.

LED boşluklu süpürgelik ve kartonpiyer tavan LED boşluğu yapabilirsiniz. Xiaomi LED ampul kullanabilirsiniz ben kullanıyorum menunum. Veya Philips Hue ürünleriyle daha gelişmiş LED özelliklerini deneyebilirsiniz.

Kullanımı nasıl biraz anlatır mısın? Bir ayarı var mı? Ben böyle özelleştirilebilir istiyorum. Hani renkleri istediğim gibi ayarlayabileyim. Bütçe çok sıkıntı değil hocam.

Kullanımı nasıl biraz anlatır mısın? Bir ayarı var mı? Ben böyle özelleştirilebilir istiyorum. Hani renkleri istediğim gibi ayarlayabileyim. Bütçe çok sıkıntı değil hocam.
Evet birçok ayarı var hatta sim race'de aydınlatma olarak bile kullanılabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da led süpürgelik
Bunun gibi süpürgelikler var bunlar için ayrıca led güç kaynağı ve kontrolcü gerkli.

Evet birçok ayarı var hatta SIM Race'de aydınlatma olarak bile kullanılabiliyor.

Bu da LED süpürgelik.
Bunun gibi süpürgelikler var bunlar için ayrıca LED güç kaynağı ve kontrolcü gerkli.

Kontrolcü ve güç kaynağını nasıl temin edebilirim?

Kontrolcü ve güç kaynağını nasıl temin edebilirim?
Philips Hue'da dahili fakat diğer şerit ledlerle ilgili elektrik elektronikte pek iyi olmadığım için yorum yapamayacağım. Tavsiyem elektrik elektronikte yeni konu açmanız fakat satndart bir kullanıcı için Philips Hue gayet iyi özelliklere sahip.

Philips Hue'da dahili fakat diğer şerit LED'lerle ilgili elektrik elektronikte pek iyi olmadığım için yorum yapamayacağım. Tavsiyem elektrik elektronikte yeni konu açmanız fakat satndart bir kullanıcı için Philips Hue gayet iyi özelliklere sahip.

Philips Hue araştırayim ben bir teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı