Odamın kapısı ses geçiriyor

Btyalo

Hectopat
Arkadaşlar odamın kapısından ses geçiriyor ve ben sesli oyun oynadıgım için bütün konuşmalarım gidiyor, yani buna biraz çözüm bulamaz mıyız? ufaktan da olsa yalıtım, kapının altından ve kenarlarından. çoğunlukla ses geciriyor, ne yapmam lazım? kapı bu:

KbvIsm.jpg

fmL7qd.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar odamın kapısından ses geçiriyor ve ben sesli oyun oynadıgım için bütün konuşmalarım gidiyor, yani buna biraz çözüm bulamaz mıyız? ufaktan da olsa yalıtım, kapının altından ve kenarlarından. çoğunlukla ses geciriyor, ne yapmam lazım? kapı bu:

Eki Görüntüle 828043

Eki Görüntüle 828044
Yumurta kolilerini arkasına yapıştırabilirsin. Bu baya etkili olur. Hatta kapının yanındaki duvara da ekleyebilirsin.

Daha başka çözüm yok mudur acaba kapının kenarlarından çoğunlukla ses geciyor ve yumurta kartonları nerede bulunur bir de fiyatı nedir?
Ses komşulara gidiyorsa sadece kapı değil zemin, duvar ve tavan yalıtımı yapılması lazım. Kapıyla çözüm olmaz.

Ya da bağırmayacaksınız...

Komşulara gitmiyor ev halkına gidiyor :)

Attıgınımı almak mantıklı yoksa normal yumurta koliside olur mu ucuza yapmak ıstıyorum cebimden fazla bir şey cıkmasın diye kapının altına flan sünger alacağım geçmeli cift taraflı kenarlarıdana sünger ya da fitil cekicegim bir de o kapının arkasına karton koyarız :)

Attıgınımı almak mantıklı yoksa normal yumurta koliside olur mu ucuza yapmak ıstıyorum cebimden fazla bir şey cıkmasın diye kapının altına flan sünger alacağım geçmeli cift taraflı kenarlarıdana sünger ya da fitil cekicegim bir de o kapının arkasına karton koyarız :)
stüdyo larda bunlar kullanılıyor. Yumurta kolilerine ne kadar fiyat biçiliyor bilmiyorum araştırmanız lazım. Bişey diyemem.

Eve yumurta alıyorsunuzdur herhalde, yavaş yavaş tamamlayın, önce çevresine yapıştırın, sonra ortalara doğru kapatırsınız. Her yumurta aldığınızda 2 tane elinize geçer o koliden. 😁

İş görür diyorsun yumurta kolileride sesi keser değil mi benim konuşmam biraz gürdür yani oyundan oyuna değişiyor :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı