Odanızdan kareler ekleyin

Turuncudan nefret ettim.
IMG_20231023_231830.jpg

Açıkçası odanın geri kalanını göstermek istemiyorum. Zaten Ceviz ağacı kitaplıklı dolabımı bile göstermemem gerekirdi. Pek hoş birşey değil böyle şeylere insanları yarsıtmak diye düşünüyorum.

Kero turuncunun tonu biraz şey ya bence göz yorucu olur bide turuncu. Soluk duruyor. Bence sarı daha çok yakışırdı. Tabiki benim tercihim her zaman açık kahverengidir. Yada turquaz <3

Ne kadar büyük dertleriniz varmış tüh.
Senin odayla yarışacak pek fazla insan olduğunu düşünmüyorum. Hiçbirimizin odasında TV yok :D

Gerçi birde şöyle birşey var. PC varken odanda neden TV olması gereksin ki. pek mantıklı gelmiyor bana. Ama yinede +1 yani :D

Kero turuncunun tonu biraz şey ya bence göz yorucu olur bide turuncu. Soluk duruyor. Bence sarı daha çok yakışırdı. Tabiki benim tercihim her zaman açık kahverengidir. Yada turquaz <3

Senin odayla yarışacak pek fazla insan olduğunu düşünmüyorum. Hiçbirimizin odasında TV yok :D

Gerçi birde şöyle birşey var. PC varken odanda neden TV olması gereksin ki. pek mantıklı gelmiyor bana. Ama yinede +1 yani :D
Benim odamda TV var ama göstermedim şimdilik yerde çünkü. Turuncu çok cırtlak ama kamera soluk göstermiş.

Odamdaki kalabalığı oluşturanların sadece çeyreği bunlar. 🥲 Öğretmenim valla sadece rimel var diyen bendim.
IMG_20231023_233425.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı