Odaya ses yalıtımı yaptırmak

phoenix23

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Odamda arkadaşlarla oyun oynarken DC'den konuşuyorduk. Sanırım diğer odadakiler rahatsız oldular ki benim de dışarıdan gelen seslerden çok hoşnut olduğum söylenemez. Önerisi olan varsa yazabilir (Öyle stüdyo kadar profesyonel olmasa da diğer odalardan benim sesim duyulmayacak kadar olsa yeter.). Teşekkürler şimdiden 🙂

Böyle bir şeyi ben de istiyorum ancak maaliyeti çok fazla. Yan komşuların oturma odası benim yatak odamın yanı maalesef ve hiçbir ses yalıtımı yok, sanki arada duvar yokmuş gibi her seslerini, konuşmalarını, TV'lerinin sesini duyuyorum. Onlar da benim sesimi duyuyordur arada ama en başta da dediğim gibi benim yatak odam, onlarınki oturma odası. Onlar sabahtan akşama ses yapıyor, ben anca DC'den biriyle konuşursam ses yapıyorum. Ki zaten onlara sesimin gitmesi de rahatsız etmez sonuçta oturma odaları ama bana onların sesi gelince çok rahatsız oluyorum, gece 1'de uyumaya çalışırken TV'lerinin sesi beni çok rahatsız ediyor mesela.

Her neyse, ben de bu yalıtım işlerine bakmıştım biraz ama maaliyeti cidden yüksek. Eğer bu işlerden anlayan biri varsa bu konu benim de işime yarayabilir, takipteyim konuyu.

Merhabalar. Odamda arkadaşlarla oyun oynarken DC'den konuşuyorduk. Sanırım diğer odadakiler rahatsız oldular ki benim de dışarıdan gelen seslerden çok hoşnut olduğum söylenemez. Önerisi olan varsa yazabilir (Öyle stüdyo kadar profesyonel olmasa da diğer odalardan benim sesim duyulmayacak kadar olsa yeter.). Teşekkürler şimdiden 🙂
Yumurta kartonu ile bir duvarı kapla çok pis engelliyor. (Denendi)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı