Odin ile Upgrade Yükledikten Sonra Samsung Yazısında Takılma

WhySilender

Kilopat
Katılım
5 Kasım 2015
Mesajlar
115
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, telefonuma root atıyordum. Atmadan önce upgrade'i yükledim odinle sonra telefonu baştan başlattım ama telefonda samsung yazısı geliyor sürekli ve açılmıyor. Hardreset yaptım ama olmadı. Hala açılmıyor telefon. Bir daha açılmaz mı yoksa herhangi bir çözüm yolu var mı? Telefon çöp mü oldu yoksa?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı benim S4 mini'mde başıma gelmişti, Upgrade'den kastın daha güncel bir ROM'sa;

Bende 4.4.2 ROM'unu yüklemiştim ve sonra bilinçsizce 4.2.2 için olan root'u yapmıştım. Ve sonra sürekli Samsung logosunda kalıyordu (animasyonsuz olan ilk bölümde) Ve bende uzun uğraştan sonra tekrar Download mod'a geçirip ROM'u Odin ile baştan yüklemiştim ve sorunsuz bir şekilde açılmıştı. Rootlamak istiyorsan indirdiğin yeni versiyon için olan rootu kurman lazım.
 
Odinden stock rom yükledim sorunsuz açıldı root atmak istiyorum kendi telefonum trend lite (GT-S7390) benim telefonum için root dosyası bulamadım s3 mini ninkini buldum onla yapsam herhangi bir sorun çıkarmı
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı