ODTÜ-CEng sıçrama yapar mı?

EmreArsl

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. ODTÜ CEng son 10 yılda sadece bir sene haricinde sürekli bir yükselme göstermiş. Sıralama değişim oranları 2012'den itibaren sırasıyla %13, %8.5, %22, -%1, %21, %20, %31, %20, %11, %29 şeklinde. Bu sene (eğer öteki bölümlere-ünilere bakan olduysa) ODTÜ-ceng de %25'in üzerine bir yükselme olması olası mı? Malum tıplar sürekli düşüp IE ve Ceng sürekli yükseliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Benim tahminim ODTÜ 900-930 bandında kapatacak. Daha ileri atamaz çünkü İTÜ'nün verdiği hayvani bursların bazı gençlerin aklını çeldiğini duydum. %25 hayatta artmaz diyebilirim sana rahat bir şekilde. İstersen tercihlerin açıklandığı gün alıntıla bu mesajı🙂

Normalde itü ilk binden bir iki öğrenci ancak alırken geçen sene bu sayı 48'e fırlamış. Bu sene bir de ekstradan 500-1000 arasına burs vermek için ilk sıraya yerleşme şartı eklemişler. İstanbul istemediğimden pek düşünmedim açıkçası ama umuyorum ki sizin dediğiniz gibi olur. Durduk yere ee ye falan kaymak istemiyorum @campanharo 😀

Benim tahminim ODTÜ 900-930 bandında kapatacak. Daha ileri atamaz çünkü İTÜ'nün verdiği hayvani bursların bazı gençlerin aklını çeldiğini duydum. %25 hayatta artmaz diyebilirim sana rahat bir şekilde. İstersen tercihlerin açıklandığı gün alıntıla bu mesajı🙂
742 ile girdim hocam.

Son düzenleme:
Normalde itü ilk binden bir iki öğrenci ancak alırken geçen sene bu sayı 48'e fırlamış. Bu sene bir de ekstradan 500-1000 arasına burs vermek için ilk sıraya yerleşme şartı eklemişler. İstanbul istemediğimden pek düşünmedim açıkçası ama umuyorum ki sizin dediğiniz gibi olur. Durduk yere ee ye falan kaymak istemiyorum @campanharo 😀

742 ile girdim hocam.
Tebrik ederim hocam. Bu arada bölümün 870 civarı kapattığı tahmin ediliyor. Hazırlık okuyacaksan soruların vs. için bana ulaşabilirsin ben de 1.sınıfım bilgisayar mühendsiliğinde. METU CENG 2022-23 whatsapp grubuna da hala girmediysen gir.

Tebrik ederim hocam. Bu arada bölümün 870 civarı kapattığı tahmin ediliyor. Hazırlık okuyacaksan soruların vs. için bana ulaşabilirsin ben de 1.sınıfım bilgisayar mühendsiliğinde. METU CENG 2022-23 WhatsApp grubuna da hala girmediysen gir.

Hocam hazırlık atlamayı istemiyorum zaten. Bunun için sadece ilk sınava (Temel ing bölümü, seviye belirleme) girip ikinciye girmemem gerekiyor değil mi? Bir de kılavuzda ilk sınava Online olacak demişler, yüz yüze olacağını söyleyenler var ama öyle bir şey olsa kılavuzda böyle geçmez herhalde.

Hocam hazırlık atlamayı istemiyorum zaten. Bunun için sadece ilk sınava (Temel ing bölümü, seviye belirleme) girip ikinciye girmemem gerekiyor değil mi? Bir de kılavuzda ilk sınava Online olacak demişler, yüz yüze olacağını söyleyenler var ama öyle bir şey olsa kılavuzda böyle geçmez herhalde.
Kur belirleme sınavı online diye duydum EPE yüz yüze

O uzaklık balon eğer kendin gelip test edersen de göreceksin. Yurt-bilgisayar arası 10dk felan yürüyerek. Ama benim 19'dan şikayet ettiğim konu herkesin CENG veya EE öğrencisi olması. Lisede de yurttaydım çok güzel ve eğlenceli bir ortam vardı burada pek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı