ODTÜ vs ITÜ

tbe1

Yoctopat
Daha fazla  
Tercih sürecindeyim. ODTU Havacılık ve Uzay ile ITU Ucak arasında kaldım. ODTU, Savunma Sanayisi'nin Ankara'da olması nedeniyle staj ve iş imkanı açısından daha önde duruyor. ITU de proje takımı vb. sosyal gruplar ve yardımlaşma olarak iyi gözüküyor dışarıdan. İstanbul da şehir olarak beni daha fazla çekiyor. Bu okul ve bölümlerde okuyan veya haklarında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ofofof benim de daha sınava bile girmeden arasında kaldığım şey. ODTÜ havacılık ve uzay mühendisliği mi? İTÜ uçak mühendisliği mi? Ben kendim olsam ODTÜ seçerdim hem Ankara şehir olarak güzel şeylere sahip hem de savunma sanayii orada.

Tercih sürecindeyim. ODTU Havacılık ve Uzay ile ITU Ucak arasında kaldım. ODTU, Savunma Sanayisi'nin Ankara'da olması nedeniyle staj ve iş imkanı açısından daha önde duruyor. ITU de proje takımı vb. sosyal gruplar ve yardımlaşma olarak iyi gözüküyor dışarıdan. İstanbul da şehir olarak beni daha fazla çekiyor. Bu okul ve bölümlerde okuyan veya haklarında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Savunma sanayi dışında bizim ülkemizde çok iş alanı yok zaten bu bölümlerin o yüzden Ankara daha iyi olur bence dediğiniz gibi.

Hocam ODTÜ'de de yanlış bilmiyorsam proje takımıdır sosyal gruplardır dayanışmadır vs. İTÜ'den aşağı kalır yanı yok hatta daha iyi olduğunu zannediyorum. Bu olayı öğrenci veya mezunlara danışsanız daha yararlı olur.

Umarım sizin için daha hayırlı olanını seçersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı