ODTÜ'de işkence var

Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işkencedir arkadaşlar, ambulanslar bile giremiyor, ancak bu insanlar hala direniyor.
Yakın olan kişilerin yardım etmesi ricadır, ilaç ve erzak eksiği var.

Ülke ciddi bir şekilde sürükleniyor şuan, bu bir işkencedir, bu bir savaştır.

Ülkenin geldiği hâle bak. Yönetim rezalet kariyerine sürekli daha kötü bir olay ekliyor. Gerektiği yerde koltuğu bırakıp yeni seçeneklere yol açmak yerine kendini ülkenin kralı ilan edersen en fazla 2 sene daha böyle baskın olursun. Ondan sonra 100 sene boyunca yaptığın rezilliklerle anılacaksın. Ülkeyi yönetebilecek, bilgisi olan, geniş fikirli adama değil de şov amaçlı dua okuyan adama verirsen böyle olur. Dinci politikalar ile dinci bir nesil yetiştirmek isterken koca bir nesli dinden soğutan yönetimin yaptıkları bu dünyadada varsa öbür dünyadada suç. Desteklersin ya da desteklemezsin. Özdağa yapılanda bir suçtur imamoğluna yapılanda. Dolaylı yoldan bir darbedir. Yürüyüş yapılmasınıda yine desteklemeyen olsa bile insan olmak gerek. Halkın tüm haklarını ellerinden almışlar, gençlere fiziksel güç uygulayıp müdahaleyi engelliyorlar. Halk senin yöneticindir, halkı korkutamazsın, halkı sıkıştıramazsın, halkı unutmaya zorlayamazsın 10 tanesi korkmuştur 1 cesur çıkar arkasından 10 korkmuş kişide gelir. Atatürk'ü unutturmaya çalışanda, koca gençliği çöp etmeye çalışanda, ekonomik zorluklarla Türk halkına bunu yaşatan da, sosyal yapıyı çürütende, liyakatsizliği tavana çıkaranda elbet bir gün kaybedecek.

1742510125779.png
1742510133071.png
1742510144674.png

Forumun kuralları bazen çok ağır geliyor.

Benim hakkım helal değil. Koyun gibi destekliyorlar. Normalde asla böyle şeyler istemem ama umarım yakınlarına bir zarar gelirde o zaman akılları başlarına gelir. Çünkü bunların kendileri ya da aileleri zarar görene kadar akıllanmazlar. Bilgisiz ve cahil bir insana ancak deneyimler yaşatarak bilgi öğretebilirsin. O gaz, duman, fiziksel şiddet kendilerine gelince bunu yapanın devlet olmadığını anlayacaklar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işkencedir arkadaşlar, ambulanslar bile giremiyor, ancak bu insanlar hala direniyor.
Yakın olan kişilerin yardım etmesi ricadır, ilaç ve erzak eksiği var.

Ülke ciddi bir şekilde sürükleniyor şuan, bu bir işkencedir, bu bir savaştır.

Hocam tam olarak ne oluyor daha detaylı açıklar mısınız? Eğer oradaysanız güncel durum nedir?

Yarın Mansur Yavaşı yalandan aynı suçlamaları kullanıp görevden alsalar ve Ankara'ya kayyım atsalar, yüce devletimiz işini bilir diyenler olacak. Ben Ekrem İmamoğlu olayından 1 ay önce bu forumda yazdım, Ekremi terör örgütü ile ilişkilendirip alacaklar ve bazıları bayram edecek dedim ne oldu?
Söyleyecek söz bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı