ODTÜ'nün İnternet Hızı Kaç Mbps?

1 Gigabit kadar olduğunu düşünüyorum, ancak türkiyedeki internet sağlayıcılarının söylediği ve yaptığı çok belli. O kadar hıza ulaştığını sanmıyorum.

1 Gigabit kadar olduğunu düşünüyorum, ancak türkiyedeki internet sağlayıcılarının söylediği ve yaptığı çok belli. O kadar hıza ulaştığını sanmıyorum.
ODTÜ'nün internetini bizim internet sağlayıcıları sağlamıyor. Kendi interneti var ODTÜ'nün. Türkiye'ye internet ilk kez ODTÜ'ye geldi.

ODTÜ'nün internetini bizim internet sağlayıcıları sağlamıyor. Kendi interneti var ODTÜ'nün. Türkiye'ye internet ilk kez ODTÜ'ye geldi.

Bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu. O zaman kesinlikle 1 gigabit üzerinde olması lazım sonuçta çok hızlı internet gerekiyor.

ODTÜ'de internet beleş haberiniz olsun.Bedavadan bağlanabilirsiniz.

Ülkemizdeki tek süper bilgisayar da ya YTÜ ya da İTÜ de. Fakat hocam bana işlemcisinin pentium olduğunu söylemişti.

Ülkemizdeki tek süper bilgisayar da ya YTÜ ya da İTÜ de. Fakat hocam bana işlemcisinin pentium olduğunu söylemişti.
İntel pentium kötü bir işlemci değildir aksine oldukça iyidir.Yanlış hatırlamıyorsam serverlerde kullanılan bir işlemci idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…