Odyssey B65B 2K FreeSync monitörde G-Sync çalışır mı?

sherbetly

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey G6
Merhaba dostlar, RTX 4070 Super bir sistem topluyorum. Bu sistem için de Samsung Odyssey G6 LS27BG652EUXUF Smart 27" 1ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR bu monitörü almayı planlıyorum.

1. monitör hakkında yorumunuz nedir? tavsiye eder misiniz? Bu bütçenin üzerine çıkmadan varsa başka monitör öneriniz bakabilirim.
2. Monitör AMD FreeSync destekli. acaba G-Sync de çalışır mı?

Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, RTX 4070 Super bir sistem topluyorum. Bu sistem için de Samsung Odyssey G6 LS27BG652EUXUF Smart 27" 1ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR bu monitörü almayı planlıyorum.

1. monitör hakkında yorumunuz nedir? Tavsiye eder misiniz? Bu bütçenin üzerine çıkmadan varsa başka monitör öneriniz bakabilirim.
2. monitör AMD FreeSync destekli. Acaba G-Sync de çalışır mı?

Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)

Curved şart mı ve VA olması şart mı?

VA panellerde de her ürün gurubunda olduğu gibi giriş orta ve üst seviye vardır. G6 modeli üst seviye bir panele sahip ve fiyat bandındaki en iyi monitördür, gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Teşekkürler dostum, kafamdaki tek soru işareti G Sync uyumlu olup olmadığı, buna dair bir bilgi bulamadım. Nvidia sitesinden G Sync uyumlu monitör modellerine baktığımda bu model çıkmıyor yada ben göremiyorum :)

Nereden buldunuz uyumlu olduğunu hocam? NVIDIA GeForce G-SYNC Gaming Monitors ben burada göremiyorum :/

Bahsettiğim uyum resmi değil. Bu monitörü kurduğunda NVIDIA Denetim Masası'ndan G-SYNC açabileceksin. Zamanında NVIDIA çok diretti ama AMD aynı özelliği bedavaya sununca geri adım atmak zorun kaldı ve AMD FreeSync destekli monitörleride yazılımsal olarak desteklemeye başladı. Monitör üreticileri NVIDIA yaya boşu boşuna yüksek lisans ücretleri ödemiyorlar artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı