Odyssey G4 vs. Rampage RM-277 Flank

Bütçe
6000

Barış Tanyeli

Hectopat
Monitör
James Donkey 27 inç 144hz
Maksimum bütçem 6 bin, 1 TL bile yukarı çıkamam. 27 inç 240Hz monitör istiyorum ama Rampage'den biraz korkuyorum. Arkadaşımda 24 inç 144Hz Rampage monitör var, hiç şikayetçi değil. Forumlarda kötü diyenler de oluyor, ben de 27 inç'e çok alıştım. Sizce hangisini almalıyım? Valorant, CS:GO, LoL oynuyorum çoğunlukla. (kullandığım monitör IPS değil IPS panel kullanmasam da olur) FLat olması şart, kesinlikle flat olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek yenileme hızlarında VA panel önermem. Rampage in de fason bir marka olduğunu bilmeyen yoktur. G4 bu bütçede en iyisi.

Maksimum bütçem 6 bin, 1 TL bile yukarı çıkamam. 27 inç 240Hz monitör istiyorum ama Rampage'den biraz korkuyorum. Arkadaşımda 24 inç 144Hz Rampage monitör var, hiç şikayetçi değil. Forumlarda kötü diyenler de oluyor, ben de 27 inç'e çok alıştım. Sizce hangisini almalıyım? Valorant, CS:GO, LoL oynuyorum çoğunlukla. (kullandığım monitör IPS değil IPS panel kullanmasam da olur) FLat olması şart, kesinlikle flat olmalı.

G4'ü alın geçin hocam.

G4 kat kat daha iyi.

Yarın şubeden G4 alacağım 27 inç olması tek cezbeden yanıydı artık düşeceğiz mecbur HDR10 ve HDR10+ var telefonumda gerçekten kaliteyi hissettiriyor monitördede HDR10 varmış çok çekti kendine aldıktan sonra deneyimlerimi yazarım 2-3 ay sonra konu açıp anlatırım pek anlatan göremedim G4'ü anlatan birisi.

Aldım kurdum renk ayarlamasını yaptım masamın düzenini oturttum ama monitörün arka kısmından dolayı monitör fazla ileride gözlerimi acıtıyor klavye mouse monitörün ayağına çarpıp duruyor maalesef.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı