Öbür Dünya'nın var olduğu hakkında bir kanıt var mı?

• Konuyu başlatan 332579
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 4.808
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi. Bazen diyorum hiçbir kanıt yok. Ya her şey yalansa. Belki de öldükten sonra öbür Dünya'ya gitmeyeceğiz. Yani çoğu insan buna inanıyor bende inanıyordum. Fakat kendime bu soruyu sorana kadar. Öbür Dünya'nın var olduğu hakkında bir kanıtımız var mı? Eğer kanıt yoksa insanlar var olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyor?

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi. Bazen diyorum hiçbir kanıt yok. Ya her şey yalansa. Belki de öldükten sonra öbür Dünya'ya gitmeyeceğiz. Yani çoğu insan buna inanıyor bende inanıyordum. Fakat kendime bu soruyu sorana kadar. Öbür Dünya'nın var olduğu hakkında bir kanıtımız var mı? Eğer kanıt yoksa insanlar var olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyor?
Dediğiniz herşey inanca bağlı. İnanan insan öbür dünyanın olduğuna inanıyordur zaten. :)

Öbür Dünya'nın var olduğu hakkında bir kanıtımız var mı? Eğer kanıt yoksa insanlar var olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyor?
Yok. Uçsuz bucaksız evrende kendi başımıza olup bunu bilmek ve bununla yaşamak çok zor en azından insan inanarak kendini motive edebiliyor.

Dediğiniz herşey inanca bağlı. İnanan insan öbür dünyanın olduğuna inanıyordur zaten. :)
İşte benim sorduğum şey hiçbir şey olmamasına rağmen inanması. Yani sadece öbür Dünya var diyorlar ve oda inanıyor.

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi. Bazen diyorum hiçbir kanıt yok. Ya her şey yalansa. Belki de öldükten sonra öbür dünya'ya gitmeyeceğiz. Yani çoğu insan buna inanıyor bende inanıyordum. Fakat kendime bu soruyu sorana kadar. Öbür dünya'nın var olduğu hakkında bir kanıtımız var mı? Eğer kanıt yoksa insanlar var olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyor?

İyi davranışlar sergileyen insanlar ölümden korkup bu kadar kafaya takmıyorlar. Genelde hayatında hep kötü davranış sergileyen insanlar bunu kafaya takıyor. Aslında şöyle. Bazı insanların bir anlığına kalbi durup tekrar atabiliyor. Bundan sonra da şuraya gittim şu oldu gibi şeyler söylüyorlar. Bunun doğruluğu tartışılır. İnançlı biriysen kafana takmana gerek yok yani. Çünkü kafaya takarsan bile cevabı bulamazsın. Herkes bir şeyler söylüyor ama sadece lafta kalıyor.

Evet aslında kanıt almak için bir yol var, nefesini çok uzun süre tut al eline kamerayı tam gözün kapandığında at kamerayı elinden ve simulasyon hatası olup kamera öbür dünyaya geçiyor sonra tiktok ve youtubeda paylaşabilirsin.

Evet aslında kanıt almak için bir yol var, nefesini çok uzun süre tut al eline kamerayı tam gözün kapandığında at kamerayı elinden ve simulasyon hatası olup kamera öbür dünyaya geçiyor sonra tiktok ve youtubeda paylaşabilirsin.
Hm mantıklı. (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı